2014. július 22., kedd

ÚJJÁSZÜLETETT Selyemképem körútjának folytatása

 

ÚJJÁSZÜLETETT  selyemkép az EGYSÉG összekovácsolásának a jelképe, 
magyar újjászületést ábrázolja.
Első útja 2014. Napisten hava (június 19-20-21)
Gomba Alsófarkasd volt,
 ahol szombati napon a szétszakított ország és nemzetrészek szimbolikus összekapcsolása történt meg.







Második útja  2014. július14-én, hétfőn meditációs SZER keretében a Maglódi úti Ezoterikus klubban.

Köszönöm szépen Kristóff Zoltánnak, és a SZER-en jelenlévő kedves Fénytestvéreknek, hogy megosztották velünk a tapasztalásaikat, és Ilonának az üzenetet.

Szeretett Barátaim!
Amint arról korábban levélben tájékoztattalak Benneteket, e hó 14-én, hétfőn meditációs SZER-t tartottunk a Maglódi úti Ezoterikus klubban.
Lendvai Kati ÚJJÁSZÜLETETT c. csodálatos gyógyító selymét egy pár nappal e dátum előtt kaptam meg és meg kellett állapítanom, hogy a fénykép semmilyen szinten nem tudja visszaadni a selyemkép üzenetét és energiáját.A SZER-en 12-en voltunk!!!
István jóvoltából egy kis dobolással "melegítettünk" be, majd két meditáció következett. A Feloldozás a megtisztulást szolgálta, az Újjászületett pedig maga a SZER volt, hiszen minden, ami a Magyarság számára fontos a selymen megtalálható. Meghívtuk a Turul madár, majd a Csodaszarvas, a Fehér Táltosparipa, a Szent Korona, Drága Szűzanyánk és Jézus Urunk energiáját és kértük a segítségüket a Magyar Nép teljes újjászületéséhez.
A SZER végén gondolatban az ÉLETFA köré álltunk úgy, hogy ujjaink összeérjenek és így megtapasztalhattuk az életfa energiáját is.
Megköszönve az ÉGIEK segítségét búcsúztunk el.
A SZER után kérdeztem, hogy ki mint élte meg az Újjászületett meditációt.
Egy darabig csönd volt, majd Kati csak annyit mondott, hogy annyira meg van rendülve, hogy képtelen beszélni.
Tekintve, hogy bennem is ez az érzés volt, kértem, hogy interneten küldjék el mindazt, amit szeretnének elmondani.
Zsuzsa egy nagyon fontos dolgot azért elmondott: mindkét meditációban az
EGYSÉGET élte meg, ami azért nagyon fontos, mert a kép közepén rovásírással a HUN és MAG felirat fölött az EGYSÉG szó szerepel, ami a Magyarság számára az egyik legfontosabb feladat.
Mellékelem az interneten kapott két észrevételt, mert ezekből tisztán levonható, hogy mi is történt aznap.
A meghatóan szépséges selyemkép még mindig a szemem előtt van, a maga kódolt üzenetével. 
Mint mondtam megláttakor, a teljes magyar szimbólumrendszer elénk tárult. 
Maga az Életfa az alsó és a felső világok között, azaz az Égi Forrás és a Földanya kapcsolatában.
A Földanya engedélyéjével és szeretetének erejével nőtt, fejlődött ki az Életfa, Hazánkat szimbolizálva, hiszen csak "nekünk" adatott meg a kerecsensólyom, a Turulmadár, a Csodaszarvas és a Fehér ló valós "legendáját" a mi MAG nemzetségünk ismeri. A rovásírás is tőlünk eredendő, csakúgy mint a Szűz Anyának felajánlott Országunk, István királyunk alázatos tette.
A képen mindent átszövő magyaros motívumok, jelképek láttatják magukat, ezzel is közelebb hozzák magyarság érzetünket.
Mindezt látva, boldogsággal és szeretettel néztem és fogadtam be az Újjászületést.
Istenanya üzenetében arra kéri a magyar lelkeket, hogy menjünk tovább a megkezdett úton, nem lehet megtorpanni, "... már az ÚTON vagytok, előre kell menni, vinni a FÉNYzászlót, az önbizalom, a tenni akarás, az együtt-egymásért, az egységet megélve teremteni az igazi bőséget, a boldog békés életet, amit régen kiérdemeltetek. Még a hitetekkel van baj, HIGGYETEK MAGATOKBAN ...!
Jó programokkal, kitartással véghez vinni azt, amit eddig nem sikerült.... Hozzatok dicsőséget magatoknak és az Országnak... Nem a szemben álló feleket kell meggyőzni, hanem összetartással építeni és teremteni kell..., meghallgatni azokat az embertársaitokat, akiket leküldtünk a helyes út megkereséséhez és annak megvalósításához, ők a fáklyavivők, velük kell haladnotok, .... figyeljétek a jeleket és őket. Felragyogott a szép jövőkép, ne hagyjátok elveszni a lehetőséget.... (bocsánat, itt belealudtam, csak foszlányok maradtak meg....)   Drága Gyermekeim .... szeretlek benneteket....
Bizonyára folytatódott volna még, de nagyon álmos voltam, gondolom a meditáció a Szer, az energiák, az átélt élmények hatása ....
      
Hozzáfűzöm még:
Számomra a SZER különleges volt, hiszen hasonló lélekkel teli, egyedi megfogalmazású vezetésben részem még nem volt. Minden szó mély alázatból és szeretetből fakadt. A meghívott Szentségek mind tiszteletüket tették körünkben.
Végig éreztem a nagyfokú bizsergést és lüktetést egész testemben, de különösen a korona csakrámban és a szívemben. Átjárt a feltétel nélküli szeretet az ősbizalom, a csak VAN érzése.... A Turul említésekor, köhögés jött rám, ami nagyfokú könnyezést is hozott...., még mindig lebegő érzésben élek...

Köszönöm a lehetőséget, ISTEN ÁLDJON érte!

Áldással és szeretettel,
Ilona 
  
Köszönöm a csodálatos együtttöltött órákat!
Emlékeztetőül:
-          Gyógyítás, tedd oda a kezed, ahol fájdalmat érzel      /nekem nem fáj, de a cukrom emelkedett és a  hasamra tettem a hasnyálmirigy miatt/ Eszméletlen forróságot éreztem/
-          Szivárvány híd – fiamat is bevontam az élménybe áthívtam a hídon, hogy jöjjön ő is  – Jézus Urunk átölelt mind a kettőnket, csodálatos hátborzongató élmény volt.
-          Fiam nem tudta hová mentem ma délután, pont abban a pillanatban hívott /visszanéztem/ mikor Jézus Urunk átölelte
-         
Puszillak benneteket
Babi !
ÚJJÁSZÜLETETT! A Főnix madár 500 éves periódusáról mindenki hallott már. 500 évente a Főnix meghal, majd hamvaiból újjáépíti önmagát. 
Ez soha nem kereken ötszáz év, csak megközelítően.
Jézus Urunk halála után Atilla Nagykirályunk, Atilla után Szent István, majd Mátyás király. Az 500 év bőven letelt, itt az ideje az Újjászületésnek.

Hát erről szól ez a kép! 
Nem véletlen, hogy Lendvai Kati Boldogasszony képe bejárta az országot, majd új feladatot kapott a szellemvilágtól! Készítse el az ÚJJÁSZÜLETETT képet. Ha ez nem jelzésértékű, akkor mi?
A Főnix madár és a Magyar Nép feltámadása egymástól el nem választható!!!
Örök szeretettel: Kristóff Zoltán.



 EGY-SÉG
Kedveseim!
Mesésen látszanak az összefüggések, tényleg alakulnak a háttérben a dolgok!
Lendvai Kati elindította a Boldogasszony-festményét, hogy áldást vigyen ország-szerte és segítse az EGY-SÉG-teremtést. Az Újjászületett pedig a 
magyarság - éljenek bárhol a világban - egységének megvalósulását, a főnixként történő feltámadásunkat jelképezi.
Az Újjászületett c. festmény Budapestre került, Kristóff Zoliékhoz, 
akik a júl. 14-én tartott SZER-en megélték az EGY-SÉG csodás voltát.
Három nappal később Szentesen volt egy SZER, ahol szintén az EGY-SÉG és a SZER-ETET fantasztikus erejét élhettük át. Egyesült az anyaország a határokon túli
TEST-VÉReinkkel. (Sajnos, a video-felvétel nem sikerült. Biztos így kellett, hogy legyen.)
És még aznap Marjai Zsuzsinak volt egy élménye. Úgy érzem, a szentesi SZERen történteket láttatták meg vele az Égiek, mintegy alátámasztva a Józsi által látottakat.
Itt találhatjátok mindezt:
http://meszli.uw.hu/imed/sz00.html
Szeretet-fénnyel ölellek Benneteket:
Mariann











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése