2014. szeptember 13., szombat

A szív életútja, amit élni kell.



4-es szint : Új valóság. A szív életútja, amit élni kell.
Létezik egy másik jövő, ami magától létezik a múltjához képest, egy teljesen más dimenzióból. Ezt érezzük, de ezekről a kis jelekről nem veszünk tudomást, egészen addig, míg ez a tér megnyílik, és növekedni kezd, és hirtelen ott van előttünk a teljesen és váratlan új jövő. Azaz nem az a jövő, ami a múltból keletkezik, hanem átlépés egy új valóságba.
Wilfred Nelles: Az életben nincs vissza út

Megérkezettek klubja...aki elöl megy többet tévedhet. Az események majd igazolják, vagy cáfolják a kapott gondolatokat. Gyertek tiszta fénnyel ,tiszta szívvel, figyeljétek mit vált ki belőletek az alábbi írás.

Egyre több ember egyre nagyobb erőfeszítéseket követően úgy érzi, hogy “megcsinálta" önmagát ,újjászületett és szeretné kitölteni azt az új dimenziót, amiről már hosszú idő óta ábrándozunk. Ebbe dimenziós térbe új gondolatok, elvek kellenek, amely alapján éljük a további életünket.

Az 5D-t fel kell tölteni olyan alaptulajdonságokkal , amelyeket egyre többen fognak támogatni befogadni ,elfogadni azonosulni szellemileg és lelkileg.

Amikor új Dimenzióba érkezettek elérik a megfelelő kritikus tömeget, akkor átbillen a jelen tehetetlensége ,hogy egyre nagyobb csoportok tudjanak csatlakozni ehhez az átalakuláshoz.
Mik az ismérvek arra, hogy megérkeztél az új dimenzióba? 
A folyamatos, állandó béke érzése a szívedben.
Nem reagálsz a világ dolgaira, hanem ünnepled az életedet, természetesen nem hangos dajdajozásokkal, hanem belső mosollyal, belső fénnyel.

Ha túljutottál a megfelelő belső tisztításon, akkor egy speciális meditációval meg tudod érezni a belső lényedet, a tudat alatti forrását, ami nem verbális kommunikációban, hanem egyszerű érzésekben nyilvánul meg. 

Ha elég jól kifejleszted ezt a technikát, akkor azt is el tudod érni, hogy érzed és kommunikálsz a csakráiddal és az agyalapi mirigyeddel – érzed azok
energiáit, lüktetését, fényét. Erre nem reagálsz, csak elfogadod a tapasztalást.
Jakab István 2014 09 10











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése