2014. október 24., péntek

A MI feladatunk a Fény áramoltatása, a Fény általi teremtés!



Az érzelmi blokkok végleges feloldása és elengedése, és Fény beépítése nagyon fontos ebben az időszakban! Fontos, hogy minden olyan érzelmi traumától, mintától, hiedelemtől, és megkötő energiától végleg megszabaduljunk, ami még a régi energetikában tart fogva.
Az idő felgyorsult, fontos, hogy ne halogassuk a magunkkal való foglalkozást!
Váljunk meg mindentől, ami már nem építőleg hat ránk, és ezt nem csak lelki szinten értem!
Hatalmas segítséget kapunk most az Égi Világtól, ha hajlandóak vagyunk változásra, a fejlődésre. Minél több Fényt fogadjunk be magunkba, és tudatosan árasszuk szét testünk azon részeire, melyek gyógyításra szorulnak!
A tökéletes test, lélek, szellem egységének a felépítése, a magunkkal való tudatos munkának nagyon jelentősége van ebben az időszakban!
A Válj Önmagad Gyógyítójává tanfolyam elindítását és megismétlését is a váltás előtti folyamat véget tanácsolták az Égiek.
Ha ajánlhatom, engedjük meg magunknak, hogy ebben a kiemelkedő időszakban, magunkat helyezzük előtérbe!
Szeressük magunkat, és sokkal több önismereti munkát végezzünk.!
Ne feledjük, a MI feladtunk a Fény áramoltatása, a Fény általi teremtés, mely megemeli az emberiség, Kárpát- Haza, és a FÖLD rezgését! De csak akkor tudjuk áramoltatni a Fényt, ha már MI magunk is egységben vagyunk!
Hisz csak tudatos cselekedetek és teremtés által tudunk Új Hazát teremteni.
Ahogy Jézus Urunk mondta a MAGÚJULÁS üzenetemben,-
"A Nemzet megújulása, csakis önmagatok belső megújulásával következhet be. Amíg önmagatokat, a belső lényeteket és ahhoz kapcsolódó szellemet, tartalmat, nem újítjátok meg,- ne várjátok, hogy jelentős előrelépéseket tehettek. Magyarország MAGújulásának a titka csakis belőletek ered!"
Nagyboldogasszonyunk 2011-es  üzenetemben a Fényvárosok megalakulásakor ne feledjük, többek közt ezt is üzente:

"A Fény Országát hozzátok ide a Kárpát- medencébe, amely egy olyan magas rezgést teremt, hogy aki alávaló és becstelen, mindezt már nem bírja el. Saját alantas lényével kell szembenéznie. Választhat az utolsó választás jogán, mit teremt,- A Fény Országát, vagy az anyag fogságát.Kérlek magyarok, ébredjetek fel!
Mindaz a tudás, ami bennetek rejtőzik, használjátok fel!
Az igaz értékeket hozzátok elő magatokból, tudatlansággal ne a sötétséget tápláljátok! Atilla népének útja messzire nézz, s egy Új Jövőt lát, melyben a Tudás Népe újra magához vette egykori hatalmát és bölcsességét.
Mindezt saját magatok megújulása és Fénybe emelése által éritek el."

Áldással és Fénnyel teli napokat kívánok!
Szeretettel: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése