2014. november 24., hétfő

A NŐI Energia fontossága



A megújuló rendben újra a NŐKRE hárul a húzó feladat, hisz ők azok, akik képesek szívük melegével a családot/családokat összetartani és EGYSÉGBEN megtartani.
A kis családból lesznek a nagy családok, és így alakul ki egy olyan REND, AMELY NEM EGYMÁS NÉLKÜL HAT, HANEM EGYÜTT ÖSSZEFOGVA ALKOTNAK EGYET, ÉS ÍGY KÉPEZNEK EGY ÚJ ÉRTÉKRENDET, ÉS MINŐSÉGET, AMELYBEN ÚJRA KIALAKULHAT, ÉS MEGÚJULHAT A RÉGI CSALÁDMODELL. Ha ezeket az energiákat, újra betudjátok fogadni és megtudjátok újítani, akkor elindultok egy olyan változási folyamaton, amely az egész Országra hatással van. 
Ez itt és most, a NŐK feladata, hogy újra visszatérjenek a régi értékrendhez, de megújítsák azt, helyes szemléletet kialakítva, belehelyezzék a fennálló rendbe.
Lányok, asszonyok most hozzátok szólok! 
Menjetek vissza időben a régi kultúrkörbe, tanuljatok belőle, ha megértitek az ősiség üzenetét, élhetőségét, és át tudjátok helyezni a jelenbe, akkor már nyert ügyetek van!
Gyermekeiteknek adjatok több időt, és olyan kiváltságokkal halmozzátok el őket, amelyet eddig nem tettetek meg!
Több időt szánjatok az együtt töltött időre, és az mind lényegileg mind tartalmilag felemelővé váljon.
Ne menjetek el a munka mellett! Ne a munka kényelmesebb oldalát válasszátok, amely könnyítésként szolgál ugyan, de mérgezi a családot. Gondolok itt az elfogyasztott étel minőségére, és arra a technikára és lelkiségre, melyet beleviszel,-  hisz beleteszed az ételbe magadat, és hogy ezt jól és szeretettel csinálod, vagy unalomtól űzötten, kényszeredetten, ez már csak a te hozzáállásodon és lelkiségeden múlik. 
LÉGY ÚJRA ASSZONY! 
Az igaz asszony az, akit tekintély övez, aki tudja a dolgát, a családban betöltött szerepét és különös kiváltságot nem élvezz, sőt ad, mindig ad, - önmagából ad, hisz ő a tápláló, a megújító, az összekötő, ő az akin keresztül Isten tárt karokkal ölelve szól hozzátok, és lehet, hogy ti Uraim ebből az ölelésből semmit meg nem éreztek, mert már eltompultak az érzékeléseitek, mert már ti hordjátok a nadrágot. 
Uraim, bocsássatok meg, senkit nem áll szándékomban megbántani, de azt tudom, hogy a női lélek sokkal érzékenyebb a férfinél. Éppen ezért arra kérlek benneteket, engedjetek teret, hogy felnyíljon bennetek a szeretet, és ezen a szereteten keresztül megérzitek a saját szeretetlenségeteket,- rá jöttök arra mily különbség van, női és férfi energia között, mi az, ami eltérő, mi az, ami meghatározó és mi az a középút, amelyben EGYSÉGET alkothattok.
Áldás, béke, szeretet, ez legyen részetek!
Írta: Áhimré                Feketéné Lendvai Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése