2015. június 30., kedd

Chamael Arkangyal médiumi közvetítése: A nyár ajándékai 2015-ben






„Ebben az évben számos spirituális leckében találkozik a lélek az elengedéssel.
Az év egyik nagy tanítása az elengedés, ennek megélése és kivitelezése a gyakorlatban. Csak úgy jöhet az új, ha a lélek elengedi a régit. A Föld körüli mágneses tér rezgései egyre csak emelkednek, csodálatos folyamat bontakozik éppen itt és most, és Ti, akik a Földön éltek, a részesei vagytok. Sőt! Nem csupán a részesei vagytok, hanem Ti magatok vagytok a folyamat!
A titok, amit oly sokáig kutatott az emberiség, mára már nem titok. A szív megnyitása a feladat, egyre mélyebb és mélyebb rétegekben. Az emberiség kollektív energetikájában újabb és újabb energiaközpontok, azaz csakrák válnak érzékelhetővé. Az újabb energiaközpontok (nem új, csupán érzékelése egy újabb ajándék) érzékelése a spirituális ajándék, az eddig megtett és elért fejlődés következménye.
A szív tisztulásában tisztul az inkarnációs csillag, a jelen életünk küldetés-kódjait hordozó központ a napfonat csakránál, és tisztul a kommunikáció, a megnyilvánulás. A szív igazsága, a szív szeretete, ha meg tud nyilvánulni a kommunikációban, akkor szeretet alapú, őszinte és békés kapcsolódások jöhetnek létre az emberek között.
A kommunikáció ez irányú, békével, őszinteséggel és szeretettel töltődése tovább tisztítja felfelé a harmadik szem energiaközpontot, vagyis a spirituális érzékelés központját. Tisztul a látás, és tisztul az érzékelés mindenféle szinten. Minél tisztább és gyógyultabb a szív, azzal szinkronicitásban nyílik és tisztul a spirituális központ. A harmadik szem csakra a szív csakra megnyílásával egyenesen arányos. A harmadik szem csakra erőltetett nyitása olyan utakra vezethet el, melyekre a lélek még nem biztos, hogy készen áll. Amíg a szív terei nem gyógyultak meg, addig nem tiszta még az asztrális tér. Vannak, akik több száz éve és több ezer éve élnek itt a Földön. Az asztrális tér telve van eme életek tapasztalásival, érzelmeivel, olykor megakadásokkal és félelmekkel, vagyis energetikai - blokkokkal. Amitől a lélek fél, azt blokkolja a jelenben. A lélek a fájdalomtól fél. Ahhoz, hogy nyílhasson a szív, elengedhetetlen a régmúlt meggyógyítása. A tudatalatti mélységeiben az árnyékok, az elfojtások, a megtagadások, a fel nem vállalt lélekrészek és a lehasadt lélekrészek láthatatlan erőfonalakkal blokkolják az élet csodáinak kibontakozását. A veszteségtől való félelem, a csal&oacu te;dástól való félelem, az eltaszítottságtól, a kirekesztettségtől való félelem, a megfelelési kényszer, és lehet sorolni még, mind-mind akadályozzák az Aranykori életminőség megélését.
Eme nyár varázslatában, a szeretetkapuk kitárulásában éppen ez lehetne az egyik nagy ajándék: az Aranykor földi lehorgonyzása, a földi Mennyország jelenléte. Az Aranykor bősége és áldása áramolhat a földi életbe minden szinten: egészségben, szeretetben, szerelemben, pénzügyekben. 2015 nyári ciklusának ajándéka ezen energiák magatokhoz vétele a szív szeretetének kibontakozásában.
Itt lebeg körülöttetek…
Az elengedés átrendeződést hoz…
A félelmek és blokkok feloldása, a fájdalmak begyógyítása igaz szív kitárulkozást hoz a szellemi és a lélek szférákban. A figyelem összpontosul a fénytesten, mert minden megoldást az energetikai mezőtökben találtok. Amikor az energetikai testek, a fénytestek meggyógyulnak, az tud megnyilvánulni az anyagban. Sosem volt ez másképpen. Ez a való és örök feloldódás…
A fizikai sík akaratossága az egó akaratossága, a fizikai sík megoldásai múlandóak, ahogyan az anyag is múlandó. Ám, aki az Aranykorban él, jól tudja már, mert felismerte, hogy életének és létének kulcsai a finom testek és a fénytestek oldásában és gyógyításában rejlenek…
A titok már nem titok, az emelkedés kulcsa már nálatok van: Ahogy fent (korona csakra – hitek, hiedelmek, sztereotípiák), úgy lent (az anyagban)… Ahogy bent (lélek, szív, érzelmek – asztrális világ), úgy kint (az anyagban)…
Szeretlek Benneteket!”
Chamael Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése