2015. június 17., szerda

Hangolódj - Abraham Hicks





"Ne törekedj arra, hogy összehangolódj az emberekkel magad körül, mert minden ember máshol van a rezgések skáláján. Az egyik boldog, a másik boldogtalan. Az egyik örül, a másik panaszkodik. Az egyiknek épp jó napja van, a másiknak rossz. Ha mindenkivel meg akarod találni (mindig)  a közös hangot, belebolondulsz és esélyed sem lesz stabilnak maradni - és általában ilyenkor őket vádolod amiért negatív hatással vannak rád.

A feladatod sokkal egyszerűbb ennél! Hangolódj össze a kiterjesztett Éneddel, a Forrásoddal, tartsd magad a legmagasabb rezgésállapotokon, és aztán hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy. 
Az emberek átválogatása nem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést (érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre) a többi magától megtörténik.
Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagytok. Akikkel nem vagy egy hullámhosszon, azok fokozatosan kirezegnek az életedből."
Abraham-Hicks

Forrás:http://szepjovot.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése