2015. július 29., szerda

Spirituális érzékenység – Júliusi Telihold ajándékai és kihívásai


Spirituális érzékenységünk fokozódik, ahogy feloldjuk magunkban a blokkokat. Ezen blokkok a bennünk lebegő félelmek és fájdalmak, melyek származhatnak előző életeinkből, és gyökerezhetnek jelen életünk gyermekkorából, serdülőkorából, stb… Ám, egyre nagyobb figyelem irányul a magzati létre, az anyaméhben töltött időre. Az anyaméh, mint a Kozmosz szimbóluma, sok titkot rejt, és messze még felfedezéseink végállomása. A magzati lét egy átmeneti állapot, két világ közti lebegés, amikor már nem vagyunk sem ott, sem itt…
A magzati lét a tervezés létközti szakasza, amikor megteremtődnek következő életünk támogató feltételei, amikor az Isteni áramlás szinkronicitásába rendeződnek a lélekfejlődésünket szolgáló körülmények. A magzati lét rendkívül érzékeny időszak, gyökere olyan tudatalatti blokkoknak, melyek ősi blokkok, azaz ősi fájdalmak és ősi félelmek. Ezen ősi megrekedések nem egyszerűen egy – egy előző életből származnak, hanem olyan jellegű árnyékok, melyek hitrendszerekbe, hitekbe és hiedelmekbe kövesedtek be, melyek elhitették velünk, hogy lehasadtunk valamiről, hogy kitaszítattunk valahonnan. Vagyis, eme ősi fájdalmak és félelmek hasították le tudatunkat az egység megéléséről.
Eddigi spirituális utazásunk eredményeképpen egyre több kapu nyílik meg bennünk, hogy e mélyen lévő árnyékainkat végre elengedhessük. Sokan kérdezik tőlem, miért akartunk megszületni ebben az időben. Nos, a milliónyi egyéni és kollektív válasz közül kiemelnék egy kollektív választ: Ebben az emberöltőben olyan varázslatos bolygó és csillagállások történnek meg, melyek rendkívüli energetikai kapuk, mint lehetőségek ahhoz, hogy a lélek dimenzionális transzformációt, azaz transzmutációt (sejt szintű, DNS szintű átalakulás) hajtson végre önmagában. A támogató energiák jelen vannak, minden Égi segítség adott, ám fontos szem előtt tartani, hogy ezen folyamatok nem kötelezően megtörténő átalakulások. A spirituális fejlődés lehetőség. Az, hogy milyen energia-kapuk nyílnak, mindig a lehetőséget hordozza magában. Vannak, akik integrálják az új energiákat, és vannak, akik elmennek mellette.
Eredendően minden egyes életünk egy öngyógyító program. Minden éltünk egy gyógyulási lehetőség. Az, hogy valaki spirituális gyógyító segítségét veszi igénybe, csupán tudatosabbá és esetlegesen gyorsabbá tehet bizonyos folyamatokat. Persze van, amit egyszerűen meg kell élni, át kell élni, mert ez a tapasztalás. A gyógyítóknak nem az a feladatuk, hogy megszabadítsanak a szenvedéstől, hanem hogy segítsenek neked önmagadat megszabadítanod a szenvedéstől. Nélküled nem megy. Te kellesz hozzá.
Minél több árnyékot engedünk el, minél több blokkot oldunk fel, annál tisztábbá és így érzékenyebbé válunk. Egyre érzékenyebbek leszünk az Égi segítségre, egyre nyílik a szívünk. Ezt jelzi a testünk (émelygés – napfonat csakra, fejfájás – korona csakra, mellkas szorítás – szív csakra, stb.)
Amikor azon izgulunk, hogy csak jól csináljuk, csak el ne rontsuk a tervünket, akkor erre a következő válasz érkezik: A terv a szeretet. A lélekfeladat a szeretet. A lélekküldetés a szeretet. A Krisztusi Szeretetnek bármilyen módon való megnyilvánulása a Fényküldöttek feladata és küldetése. A lélekküldetésünk mindig is a szeretetben maradni állapotáról, annak fenntartásáról szólt, és szól most is. Tartani a szeretet áramlását, nyitva tartani a szívünket. Ez nem könnyű, ezt tanuljuk, ezért vagyunk itt, a Földön. A terv soha nem a projektekről szólt, hanem a szeretet megnyilvánulásáról különböző kreatív módon, és olykor a leghétköznapibb módon: a nem túl spirituális munkahelyen, otthon a családban, gyermeknevelés közben, házimunka elvégzése közben.
Hiszen, Te vagy az a Fénylény, aki szeretetet viszel oda, ahol nincsen. Ezért nem szabad elkeseredni azon, amikor olyan közegben vagy, ahol kevésnek tűnik a szeretet. Isten Téged küldött oda, az ő Fénygyermekét, hogy feltöltsd azt az adott időt és teret szíved fényével, mert te vagy az a Földangyal, aki vállaltad, hogy szíved szeretetével megtöltöd a szeretethiányos tereket.
Te, aki a spirituális utadat járod, a Forrással kapcsolódsz, és így a Te szíved szeretete soha el nem fogy. Áraszd bátran a fényt bárhol, bármikor, mert ez az igaz lélekküldetésed…
Mindegy mennyire hétköznapi…
Ugyanis a valódi csodák itt a Földön a hétköznapok pillanatiban rejlenek…
A Krisztusi Szeretet megértését és integrálását ajándékozza nekünk a júliusi Telihold…
Ez egy igazi Fényküldötti kihívás…

Kristályfény33






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése