2015. november 18., szerda

A jó és rossz világa hamarosan véget ér...



A jó és rossz világa hamarosan véget ér...
 

És mi jön akkor helyette?


A jelenleg ismert világban minden ami körül vesz téged kettős, duális valóság. Jó és rossz,  fény és árnyék. A jelenlegi energia ezt a duális valóságot működteti. Ezt a duális energiát az átmeneti időszakban "régi energiának" hívjuk. A régi energia mindent, amit a mai világból ismersz két részre, az úgynevezett polaritásokra szakít szét. A régi energiában minden ami történik kettős jelentőségű. Ahol vannak jók ott vannak rosszak is, ahol vannak győztesek, ott mindig vesztesek is vannak.

A régi energiában nem maradhatsz semleges. A régi energiában és régi tudatosságban nincsen közép. Vagy felfelé mész, vagy lefelé zuhansz. Soha nincs egyensúly, mert azonnal túlsúlyba kerül a polaritás egyik fele. Ez a régi energia szempontjából természetes és törvényszerű. Nem tehetsz ellene semmit.
 
A duális energia elhagyja a Földet

A jelenleg folyamatban lévő felemelkedési folyamat kulcsa, hogy duális energia, a polaritás világa szép fokozatosan elhagyja a Földet. Ez a régi energia. Ezért borulnak fel hatalmi struktúrák, ezért esnek szét országok, ezért omlik össze szép fokozatosan a pénzügyi rendszer, mert a duális régi energia működteti.

A régi energia kiáramlása, helyet teremt az Új energiának. Az Új energia semmilyen tekintetben sem a régi energia továbbfejlődése. Semmi köze nincs a duális energiához, attól teljesen független. Az Új energia megértéséhez a tudatod dimenzióváltására van szükség. Az Új energia nem érthető meg a jelenlegi duális gondolkodás számára.
 
Az Új energia nem egyenlő a szeretettel

Az Új energia nem a jelenlegi duális világ "jó" oldalának állandósulását és a "rossz" oldal megszűnését jelenti, hanem ebből az egész rendszerből való abszolút kilépést. Az Új energia nem a szeretet energia állandósulása, mert a szeretet, ahogy a jelenlegi formában ismerjük csak a duális világ egyik aspektusa.

A szeretet energia nem egyenlő az Új energiával. Ha valahol ilyenről olvasol, vagy hallasz akkor már biztos lehetsz abban, hogy nem az Új energiáról van szó, még akkor sem, ha adott helyzetben a kettő közé egyenlőség jelet tesznek. Abban is biztos lehetsz, hogy az illető, akinek az írását olvasod, vagy az előadását hallgatod a régi energiáról beszél a duális világ gondolkodásával, amiben a fény polaritását felcímkézi az Új energia címkéjével, de ez teljes és totális tévedés.
 
Mi hát az Új energia?

Az új energia a polaritás és dualitás helyett a viszonyság energiája. Azt fejezi ki, hogy az új energia értelmében minden amit teszel, minden ami a világban veled történik annyit ér, amennyi tanulságot szerzel belőle. A tapasztalataid az új energia értelmében nem jók, vagy rosszak. Éppen ezért szükséges az, hogy megértsd az új energiában saját magadnak kell teremtened a valóságodat annak érdekében, hogy olyan tapasztalatokat szerezz, ami számodra és a mindenség számára is értékes.

Az új energia arról szól, hogy többé már nem a karma "kényszerítő" ereje határozza meg milyen tapasztalatokat "kell" megszerezned és ezek a tapasztalatok nem "jók" vagy "rosszak" lesznek attól függően, hogy "jó" vagy "rossz" voltál. Az Új energia nem más, mint a tapasztalat teremtés szabadsága.
 
Az Új energiát nem lehet definiálni

Az Új energiában minden viszonylagos. Attól függ minden, hogy milyen potenciálokat, lehetőségeket hozol létre magad körül és azok közül melyeket változtatsz a magad és a Mindenség számára értékes tapasztalatokká. Az Új energiában a Mindenségnek a te egyéni álmaidból valósággá vált és megszerzett tapasztalataidra van szüksége.

A Mindenség most a kezedbe adja a tapasztalat teremtés szabadságát az Új energia formájában. Az egyéni döntéseden múlik, hogy miként élsz ezzel a lehetőséggel. A jelenlegi duális gondolkodásod is már csak egy az Új energiában megvalósuló lehetőség, hiszen az Új energia 2000 óta folyamatosan áramlik és 2006 óta kezdetét vette az emberiség tudatos önteremtése. Akár tisztában vagy ezzel, akár nem.
 
Válj Tudatos Teremtővé

Tanuld meg, hogy miként tudod a saját magad és a mindenség számára létrehozni és megtapasztalni a legmerészebb álmaid valóságát. Tapasztald meg a benned lévő tudatos tapasztalásokat teremtő Új energia természetét, amit a segítőid közreműködésével azonnal elkezdhetsz használni is, hogy már holnap egy olyan valóságot teremts magad számára, amire mindig is vágytál. Felkészültél rá, hogy belépj a legmerészebb álmaid világába?
 
Egy csodálatos időszakban élünk a Földön!
 
Most lehetőségünk van részt venni a felemelkedésben, ami példa nélkül való az emberiség történetében. Ez a változás ahhoz fogható, mikor a tudat kilépett a szellemi világból és belépett az anyagi világba annak érdekében, hogy tanuljon és tapasztalatokat szerezzen.
 
A tudatod már kijárta a földi iskolát!

Ez a tudat, a te tudatod minden létezőt megtanult az anyagi világról, amit csak tudni érdemes és most újra a szellemi világ felé veszi az útját, de már bölcsebb, mint amikor ide érkezett a Földre. A tudatunk kijárta az iskolát a földi inkarnációk tízezreit élte át. Örült és szenvedett. Lezuhant, elesett, de újra és újra felállt és továbbment ezen az úton, míg végre elérkezett egy újabb kapuhoz.

Már mindannyian láthatjuk ezt a kaput, mert itt van a szemeink előtt és csak arra vár, hogy belépjünk rajta. A karma ideje 2000-ben lejárt. Nincs már kötelező tanulási feladat, nincs már kényszerítő erő, ami egy meghatározott helyzetbe kényszerítene téged.

Csak az létezik, amit a saját tudatosságoddal hozol létre még akkor is, ha nem tudsz róla. Itt az ideje, hogy a tudatosságodat megnyisd és belépj abba a csodálatos valóságba, ahol te magad teremted a lehetőségeket is magad számára, amiből a legjobbat kiválasztva csodákat hozhatsz létre.
 
A változást nem tologathatod még évekig magad előtt...

Ez nem olyas valami, aminek felfedezése nyugodtan várhat néhány évet. Ez nem olyasmi, ami majd egyszer csak aktuálissá válik az életedben. Ez éppen most történik. Most van itt az ideje, hogy megnyisd magad a tudatosságod egy magasabb dimenziója felé, ami csak  arra vár, hogy belépj.

Minden egyes nappal, amit abban a tudatban töltesz el, hogy nem rajtad múlik, hogy mi történik veled, hogy ki vagy szolgáltatva a karma kényszerítő erejének csupán az idődet vesztegeted valamivel, ami felett eljárt már az idő. Meddig akarod még azzal áltatni magad, hogy az életed kényszerítő körülményeinek börtönében élsz?
 
Eljött a tudat szabadságának pillanata

Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad, hogy kiszabadítsd a tudatod abból a ketrecből, amiben eddig éltél. Ez éppen most történik, ennek éppen most van itt az ideje. Ébredj tudatára a saját határtalan teremtő képességednek és kezdd tudatosan teremteni a saját valóságod.

Éppen most van itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj önmagad magasabb tudatosságával, hogy onnan tudj ránézni a korábbi életedre, leszűrni a tapasztalatokat, hogy tudatosan legyél képes kiválasztani azt a valóságot, amiben ezután kívánsz élni és megnyilvánulni. Ebbe a tudatállapotba a saját segítőid közreműködésével juthatsz el, anélkül, hogy bármilyen rendszerhez, eszméhez, valláshoz kellene tartoznod. A teremtő képesség a tiéd is, nincs szükséged mások hozzájárulására.
 
Schilling Péter


2 megjegyzés:

  1. Nem tudom meddig "szajkóztok" még spirituális frázisokat!!!! "Légy Tudatos! Ébredj saját tudatodra!-Teremts saját valóságot!!!! Bla-bla-bla! Én belülről hiszek a spiritualitásban, az ember "teremtő képességében" - anélkül hogy ezt komolyan meg is tapasztalhattam volna eddig! De akkor miért nem adtok KONKRÉT SEGÍTSÉGET-AZT HOGY HOGYAN TEHESSÜK EZT, HOGY BIZTOSAN tapasztalhassuk is Vagy azt hiszitek ti TANÍTÓK hogy az emberek tömegei automatikusan hiba nélkül pontosan képsek is végrehajtani ELÉRNI azokat a módokat amelyek elvezetik a RÁÉBREDÉSÜKRE? Szinte restellem hogy válaszolok ezekre a gondolatokra amiket lefirkáltatok ide, de mert úgy hiszem hogy nem vagytok rossz emberek, /Ti is csak azt akarjátok közvetíteni JÓINDULATTAL amire KÉPESEK VAGYTOK De értsétek már meg végre hogy ez nem csak hogy nem elég, de még el is bizonytalanítjátok a közeledni akarókat, mer ŐK nem érzik hogy mind ez a sok ÁLTALÁNOSSÁGBA megfogalmazott FRÁZISHALMAZ -ami már évek óta kering hasonló terminológiával konkrétan is elvezetné Őket a hitük megvalósításáig. Azt gondoljátok hogy millió számra rendelkezünk SEGÍTŐKKEL akik majd "megsegítenek? -Átsegítenek? Hol éltek Ti? Ha neked van ilyened, -Örvendj! De ne jelentsd ki a magányosan kóborló -HINNI AKARÓKNAK hogy majd a Segítőik segítenek!!! Mert nincs Nekik segítőjük,- legalább is nem tudnak róla - ahogy én sem!! Pedig Szeretném megtapasztalni végre azt a segítséget, amely a saját korlátaimon is átbillentene, /pedig én évtizede forgatom olvasom és kicsit tanulom is a sok- sok leírt értékesebb és kevésbbé értékes gondolataitokat. Ha Te benne élsz egy olyan közösségben akik MAGASABBAN MINŐSÍTHETŐ TUDATOSSÁGGAL rendelkeztek, legalább ne csak "okoskodjatok" már végre, hanem adjátok közre azt hogy Ti hogyan jutottatok el arra a szintre, - lehet e követni a módszereiteket, amellyel a SIKERT ELÉRTÉTEK"
    Nem haragszom én rátok, csupán nem tartom értékesebbnek a leírt "ilyen tipusú" gondolataitokat, mint egy szórakoztató szójátékot. De azért azok számára akik szeretnének is tenni valamit , és eddig még nem tudtak, mert nem találták meg a KIVITELEZÉS MÓDSZERÉT - nos azok számára már nem szórakoztató, inkább bántó sértő és dühítő, mert alig hihető számukra hogy azok akik ezeket a sorokat leírták valóban méltóak arra hogy TANÁCSOKAT ADJANAK -hiszen a LÉNYEGÉT nem értik az egésznek: a valódi SEGÍTSÉGADÁST!
    Még több sikert kívánok Nektek az előrehaladásotokban! De arra kérlek benneteket: - a többi több tucat Tanítóval együtt együtt hogy mindaddig ne"szórjátok " - a lehet hogy nemis annyira üres frázisokat- ameddig gyakorlati útmutatást nem tudtok adni a - Tőletek KEVÉSBBÉ FEJLETT EMBEREK - tömegének Én évtizedeken át tanítottam - okos jól érvényesülő tanítványaim százaival büszkélkedhetek, de megmutattam nekik a megszerzendő tudás -gyakorlatba történő átültetésének lehetőségeit is. Hát én ezt tartom TANÁCSNAK! Nem pedig azt hogy " ismerd végre fel a saját teremtő képességed és alkalmazd is" !!!!!
    Mégegyszer bocsássátok meg élesebb szavaimat, -igérem többé még csak reagálni sem fogok -HASONLÓ GONDOLATAITOKRA - azonban reménykedem hogy értelmesebb kreatívabb mondfanivaló is van talán bennetek, amiért viszont hálás köszönetemet fejezném ki.
    Baráti üdvözlettel egy "betelítődött olvasótok"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves "betelítődött Olvasó!"

      Tökéletesen egyetértek "a megszerzendő tudás -gyakorlatba történő átültetésének lehetőségei"- vel gondolatoddal. Az átadott tudás átültetésének csomagját, viszont mindenkinek saját magára vonatkoztatva szükséges kibontani. Áldott napokat kívánok!

      Törlés