2015. február 11., szerda

2015-ös havi angyalkártyák második része.

Az angyalok tanácsának megfelelően ezeket a lapokat is Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya című csomagjából húztam, így minden hónaphoz (és az egész évhez is) tartozik egy-egy jó tanács és egy-egy arkangyal is, aki az abban a hónapban (illetve egész évben) a ránk váró eseményekben segít nekünk.
 
Lássuk, milyen lesz 2015 második fele az angyalok szerint!






Július üzenete:
Együttérzés
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Zadkiel arkangyal
Zadkiel arkangyal az az angyal, aki segít bennünket abban, hogy vissza tudjunk emlékezni isteni eredetünkre, a végtelen Szeretetre, amelyből születtünk. Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy minden nehéz helyzetben, minden bonyolult ügyben megláthasd a szeretetet, és megtaláld a közös hangot az ügy többi érintettjével. Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy meg tudd nyitni a szívedet, és a benned lévő végtelen szeretetforrásból eláraszd a nehéz helyzeteket gyógyító szeretettel. Ez az, amire mindannyiunknak szükségünk lesz júliusban. Képzeld el, annak mekkora gyógyító ereje lesz, ha minden helyzetben, minden érintett az egó haragja és félelmei helyett a szeretet gyógyító gondolatait választja!





Augusztus üzenete:
Biztonságban vagy
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Mihály arkangyal
 
Mihály arkangyal mindig melléd érkezik, hogy megvédjen téged – amikor ezt kéred tőle. Ő az a nagy hatalmú angyal, aki mindig biztonsággal, szeretettel, védelemmel és bátorsággal vesz körül bennünket, amikor a segítségére szükségünk van. Ne felejtsd el: Nem feladatod az, hogy megküzdj a veszéllyel, vagy kockáztasd a biztonságodat. Minden ilyen helyzetben fordulj bizalommal Mihály arkangyalhoz, és kérd meg, hogy vegyen körül szeretetteli védelmező energiáival, és védjen meg minden veszélytől, támadástól, vagy alantas energiától.






Szeptember üzenete:
Tudod a dolgod
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Uriel arkangyal
Isten szeretett, szeretetteli és szeretetreméltó gyermeke vagy. Ez az angyalok legfontosabb üzenete a számodra, és az, hogy tudd: „Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett téged.” Azaz te is teremtő és gyógyító erőt kaptál, örököltél atyádtól, ugyanúgy, mint minden más ember. Mi mind Isten szeretett fiai és lányai vagyunk. Ez az az önvalónk, amelyre emlékeznünk kell. Ez az az információ, amelyet márciusban Mihály arkangyal segít majd megérteni nekünk.
Spirituális értelemben nem akkor tanulunk, amikor új dolgokat jegyzünk meg fáradtságos munkával, hanem akkor, amikor lebontjuk azokat a blokkokat, amelyek megakadályozzák azt, hogy visszaemlékezzünk arra a csodálatos eredendő tudásra, amely a lelkünk sajátja volt már születése pillanatában. Uriel arkangyal nemcsak szeptemberben segít neked abban, hogy felfedezd ezt a mély belső tudást magadban. Uriel arkangyal – ha kéred – Isten fényével világítja meg azokat a helyzeteket, amelyekben nem tudod, hogy mit tehetnél, és amelyekben igazán nagy szükséged van gyógyító benső tudásodra.






Október üzenete:
Holdfázisok
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Haniel arkangyal
Haniel arkangyal segíthet neked abban, hogy „kibékülj” a Hold energiáival. Októberben – és bármikor, amikor szükségét érzed – érdemes megkérned Haniel arkangyalt, hogy segítsen neked elfogadnod és használnod a Hold erejét. Ha valamelyik holdfázis negatív hatással van rád, akkor kérheted arra is Haniel arkangyalt, hogy ennek a holdfázisnak a negatív hatásaitól óvjon meg téged. Haniel arkangyal abban is segíthet, hogy az életritmusodat ismét összhangba hozhasd a természet ritmusával – és októberben a személyes életedben is megérkezhess a gyümölcsaratás fázisához.





November üzenete:
Isten ajándékai
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Sandalphon arkangyal
Az egyik legcsodálatosabb angyali üzenet érkezett nekünk novemberre: „Az angyalok a Teremtőtől hoznak nekünk ajándékokat.” Az angyalok arra kérnek, hogy novemberben nyílj meg ezeknek az égi ajándékoknak a befogadására. Novemberben már közeledik a karácsony időszaka, az az időszak, amikor az emberiség a legmélyebben hangolódik a szeretet, az angyalok, és az ég rezgéseire. Az idén már novemberben megkezdhetjük az égi ajándékok átvételét. Érdemes lesz elmondanod egy fohászt, ha szeretnél megnyílni az égi ajándékok befogadására:
„Drága Sandalphon arkangyal! Segíts megnyílnom az ég ajándékaira. Segíts, hogy észrevegyem, hányféle módon, és milyen sok ajándékot adtok át nekem az angyalokkal közösen. Kérlek hozd el mihamarabb az életembe azokat a szeretet ajándékokat, amelyeket a Jó Isten nekem szán. Sandalphon arkangyal köszönöm szépen a segítségedet és a feltétel nélküli szeretetedet.”




December üzenete:
Fontossági sorrend
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Metatron arkangyal
Metatron arkangyal az egyik angyal, aki tud bánni az idővel. Ha kéred, Metatron arkangyal megnyújtja az időt, mint egy gumiszalagot, így mindenhova odaérhetsz, és mindenre lesz időd. Ez a tudás decemberben, karácsony környékén igazán jól fog jönni. Tudnod kell, hogy Metatron arkangyal segít majd fontossági sorrendet is felállítani neked, és segít abba, hogy a valóban értékes és fontos dolgokra jusson a legtöbb időd decemberben. Ha megkéred, Metatron arkangyal a szervezésben, az ügyintézésben is segít, és arra is képes, hogy energiával, lendülettel töltsön fel téged és az életedet is.
2015 angyalkártyája:




Az évet összefogó alapelv:
Harmonikus kapcsolatok
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Raguel arkangyal
Ha visszatekintesz a 12 hónap üzeneteire, észreveheted, hogy az angyalok folyamatosan a gyógyulásról, a szeretethez és a szeretetteli kapcsolatokhoz való visszatérésről beszéltek nekünk. Ennek megfelelően a 2015-ös évet összefogó, összekapcsoló fogalomnak is a Harmonikus kapcsolatok kialakítását választották. Ne felejtsd el, ez az üzenet azokhoz szól, akik megkapják, és elolvassák ezt az angyali levelet. Ezért, ha olvasod ezeket a sorokat, biztos lehetsz benne, hogy az idei évben az angyalok segítenek neked meggyógyítani és harmonikussá tenni a kapcsolataidat. Egész évben bátran kérheted ehhez Raguel arkangyal segítségét, aki boldogan és hatékonyan segít neked abban, hogy meggyógyíthasd a szívedet, megbocsáthass azoknak, akik megsértettek, és bocsánatot nyerj azoktól, akiket te bántottál. Ha kéred, Raguel arkangyal segít megnyitnod a szívedet, és segít elsimítani minden nézeteltérést, vagy nehézséget, amelyek eddig megakadályozták, hogy harmonikus, szeretetteli kapcsolatban élhess.
Ha kedved van, mond el ezt a fohászt Raguel arkangyalnak (akár naponta is):
„Raguel arkangyal! Segíts, hogy valamennyi érintett szíve megnyílhasson ebben az ügyben [itt nevezd meg azt az ügyet, amelyben segítségre van szükséged, vagy sorold fel a rosszul működő kapcsolataidat], és segíts, hogy a nézeteltérések már most elsimulhassanak. Elhatároztam, hogy az érintettekkel, és ezzel az üggyel kapcsolatban minden pillanatban a szeretetet választom a félelmek és a sérelmek helyett. Kérlek, Raguel arkangyal, hogy a harmónia angyalaival segíts nekem ezt a helyzetet, és minden kapcsolatomat is harmonikussá tenni, és segíts, hogy mindenki lelkében megjelenhessen a szeretet és a harmónia érzése az egész Földön.”
R. Kövér Balázs 
angyalterapeuta

Öreganyáink tudománya Korgáné Dr Jánosik Zsuzsa


Mária Magdolna üzenete 2015. Február 1.