2015. június 12., péntek

Mária Magdolna üzenete





Mária Magdolna üzenete
~ A Nő képes csak megmenteni a világot a pusztulástól, ebben a nehéz, harcokkal, viszállyal teli időszakában a Földnek.
A Nő az, aki képes arra, amire a Férfi nem, az elfogadásra, a feltétel nélküli szeretetre. Egyedül ő képes átölelni ellenségét, mert tudja, hogy ellenség nem létezik. Félelemmel teli ember igen, de ellenség csak akkor, ha annak látjuk.
Én, Mária Magdolna tudom ezt, mert sokan néztek már ellenségnek. Félelemmel telve tekintettek rám, s el akartak pusztítani, mert olyan erővel bírtam, mely legyőzött mindent.
A Feltétel Nélküli Szeretet erejével.
És a Nő, azóta is ettől szenved, attól, hogy elpusztíthatják, ha él erejével. Ezért vagy nem él, vagy visszaél vele.
Valódi titkát hét pecsét alatt őrzi, hogy ne férhessen hozzá senki. Ő sem. Az idők során megsebzett nőiessége száműzte oda a Csodát, mely világokat lenne képes megmozgatni, ha nem rettegne ennyire. Csakhogy retteg, fél, és ellenséget lát mindenben és mindenkiben. Űzött vadként ugrik mindazokra, kik betekintenének belső rejtekébe.
S mindemellett szomorú. Attól, hogy valahol lelke mélyén tudja, érdemes lenne felnyitnia a lakatokat, felfeszítenie a rozsda marta ajtókat, s kiengednie az Odaadás Madarát.
Itt van, odaadom, amim Van, szabad akaratomból, feltétel nélkül. Fájdalmai, szenvedései valójában a sóvárgásból erednek, hogy végre megélhesse önmagát.
Ti Nők, eltévedtetek valahol az úton. Annyira igyekeztetek olyanokká válni, mint a férfiak, hogy közben megfeledkeztetek a Lényegről. Arról, hogy nem kell semmilyenné sem válnotok, úgy vagytok jók, ahogy vagytok. Nem kell mindig mennetek, intézkednetek, bizonyítanotok. Elég, ha csak Jelen Vagytok, s ezzel megidézitek a világon a legnagyobb Erőt.
Tudom, sok megaláztatás ért benneteket az úton. Amikor szeretetet adtatok, sokszor késsel hasítottak belétek, s titeket hibáztattak a világ összes bűnéért. Bűnösökként éltetek le életeket, bizonyítva folytonosan az ártatlanságotokat. Könny, bánat, mély fájdalmak között éltetek, döngetve ajtókat, melyek talán soha nem nyíltak meg. Ezt a bánatot őrzitek ma is szívetekben, a lakatok zárta, nyikorgó nyirkosság mélyén. Csakhogy a kulcs ezekhez a lakatokhoz még mindig nálatok van. Nem dobtátok el, mert a Remény, sosem halt meg szívetekben.
Egy Nőben, nem hal meg a Remény.
Ezért tudjátok Ti megmenteni a világot. Felmelegíteni a megfagyott szíveket.
Erre a Férfi nem képes nélkületek.
A világ jelenleg nagyon aktív változási folyamaton megy keresztül, ezt érzékelhetitek. Azért szólok most Hozzátok, hogy Reményt és Hitet adjak nektek, ha elfogadjátok.
Ideje felvállalnotok Nőiességeteket, s elhinnetek, hogy Biztonságban vagytok.
Én Mária Magdolna vagyok az élő példája annak, hogy mindez sikerülhet.
Bárki, bármit is mondott rólam valaha, bárkik is hitték, hogy nem voltam méltó Jézus szeretetére, nem számít. Számomra, nem is számított soha.
Ha számított volna, valóban méltatlanná váltam volna a Szeretetre. S ez az, amit a Férfi, hatalmát féltve megtett, erősítette a Nőben a hitet, hogy Méltatlan.
Egyedül ez az eszköz maradt a kezében, hogy hatalma alatt tartsa a Nőt. Ezért a sok megaláztatás, bánat és kín, melyeket a Nő elszenvedett az évezredek folyamán.
A Férfi valójában a hatalmát féltette a Nőtől.
Csakhogy ez a félelem, mára már a világunk pusztulását okozhatja. Az erőszak, viszályok, háborúk, oly mértéket öltöttek, melyek felemésztenek bennünket. A Nő pedig hét lakat alatt őrzi a titkot, az örök Élet Elixírjét.
Kérlek hát benneteket, Ti csodálatos Nők, hogy emlékezzetek vissza arra, kik is vagytok Valójában. Arra a fényre, melyet a mai napig szívetekben hordoztok. A megbocsátás, együttérzés, szeretet képességére, melyek eredendően bennetek vannak.
A Szeretet erejét, semmilyen harc, viszály nem képes legyőzni. Hol megjelenik, egy pillanat alatt földre hullanak a fegyverek, s nyomában Béke köszönt a Világra.
A Szeretet ereje Csodát képes tenni, olyat, melyre oly régóta vágytok.
Én voltam, vagyok, leszek, a világ végezetéig és azután is.
Szeretetem erejével vigyázom lépteiteket.
A mostani időszak, nagy lehetőségeket hordoz a Nő részére. Bár úgy tűnik, nem számára kedvez az időszak, ez még sincs így.
A Férfi ugyanis elfáradt. Belefáradt a csatákba, a vég nélküli körökbe Elkezdett vágyni egy jobb létre, emlékei felébredtek. Keresni kezdte a Nőt.
Ezért most ne tégy semmit. Várd ki az alkalmas pillanatot, s ha a Férfi eljön hozzád, fogadd őt Szeretettel. Már nem bánthat Téged, sosem bánthatott, csak elhitted neki azt, hogy bánthat.
Ébreszd fel szívedben a Reményt, melyet, azóta, is őrzöl, mióta Jézus itt járt a Földön.
Én, Mária Magdolna mondom, a kör, melyet együtt megtettünk azóta, a végéhez közeledik, s a Nő ismét méltó helyére kerülhet.
Add oda mindened, ha arra kér a Férfi, mert Mostantól fogva, nem vehet el tőled senki, semmit.
Megtanulta és megértette, hogy a Nő nélkül, nem ér semmit az Élete.
Fogadd hát Őt szeretettel, s emeld fel Őt, Méltó helyére. ~
Mária Magdolna üzenetét leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa

Azért lettél beteg, mert nem tudtál vigyázni arra, ami a tiéd"





"Bármit teszel itt, visszhangzik ott. Láthatatlan szálak kötik össze bolygónkat a Mindenséggel. Minden hat rád, ami a világban történik.
Nincs olyan jelenben, múltban vagy jövőben létező személy, akivel ne lennél összekötve.
Amit adsz vagy teszel másoknak, magadnak adod vagy teszed.

Mindemellett ahhoz, hogy saját életed élhesd, létre kell hoznod egy "titkos kertet".
Ha ezt nem teszed, rokonaid, ba
rátaid, főnököd, vagy bárki karizmatikus vagy visszaélő egója lerohan és elönt. És ha telítődsz velük, az már nem te vagy.
Hibát követsz el, amikor a teljes szimbiózist kergeted a szerelemben.
Abszolút szükséges egy belső magány-tér.
Meg kell tanulnod megvédeni magad fizikai és lelki értelemben egyaránt az invázióktól.
Ez nem egoizmus, hanem túlélés. Kell, hogy legyen valami, ami csak a tiéd, még ha az csupán egy tárgy, egy sarok, egy állat, egy növény.
Ismertem egy mexikói gyógyítót, Carlos Said volt a neve.
Mielőtt nekiállt volna a gyógyításnak (füstöléssel, rítusokkal, füvekkel), egy vastag kötelet hurkolt az illető nyakára, és hangosan elmondta: "ez a hurok azt jelzi, hogy betegséged a tiéd, nem az enyém. Nem én foglak meggyógyítani, ez a te dolgod.
Érted? azért lettél beteg, mert nem tudtál vigyázni arra, ami a tiéd". /Jodorowsky/

Ne Királyné légy - hanem Királynő."





"Élj egyedül, vagy akár a legjobb házasságban, elsősorban magadban bízz.
Ne Királyné légy - hanem Királynő."


Az nem "örök igazság" - csakis a mai nőknek szól. Évezredeken át nem önérzetre nevelték az asszonyokat, hanem szolgálatra, alázatra és odaadásra, ami rendben is lett volna, mert nincs az életben nagyobb érték, mint a szolgálat, az alázat és az odaadás. Nem csak a nő - a férfi számára is. A baj ott van, hogy férfiak visszaéltek ezzel.

Szolgálni csak egy királyt szabad - zsarnokot tilos. Vagy elvontabb formában: szolgálni csak az Igaz Istent szabad, bálványt tilos. Mivel manapság nincsenek bennünk, férfiakban királyi értékek, visszaélünk a nők alázatával, és ezt nem szabad tűrni. Olyan időket élünk, amikor egy nőnek önmagában kell megtalálnia a centrumát és nem a másikban. Sajnos.

Nem teheti az életét a férfi tenyerébe, mert az már régóta nem férfitenyér. Egy gyenge, bizonytalan, önző, gyáva és a vágyaitól űzött ember tenyere. Hiába mondja, hogy szeret, ha kiderül, hogy még önmagát se szereti.

Amíg a férfiasság mintaképe ez a püffedt Egó - óvakodni kell attól, hogy akár még egy háromperces páros táncban is elveszítsd az egyensúlyodat.
Tudom, hogy amit mondok, az nem örök érvényű igazság. Nem is helyes. Sőt, tudom, hogy te sem érzed jól magad, ha nincs valakid, ha nem adod oda magad valakinek, akiben bízol, akit tisztelsz - aki szeret, és akit te is szeretsz. Mégsem engedheted el a középpontodat - vagyis magadat. Fontos, hogy bízz magadban - magányban és párkapcsolatban is.

Vihar van. Ilyenkor piros jelzés van érvényben, ami más magatartást kíván. Ugye tudod, hogy minden rosszban van valami jó? Nem árt, ha megtalálod önmagadat, s ha sikerült, és egyensúlyban vagy, akkor lehetsz odaadó és alázatos - csak vigyázz, hogy tánc közben a lábaid a földön maradjanak. Mert szeretsz repülni, tudom. Minden nő szeret a másik karjába omlani. Ez mindig így volt, s így is marad, de manapság vigyázni kell, mert nem biztos, hogy a másik elkap. S ha elkap, nem biztos, hogy meg is tud tartani.

Valaha, ha azt mondtad, "Uram" - a férjedre gondoltál. Ma inkább gondolj önmagadra!

Müller Péter

A NŐI MEDENCE TITKAI






„A menstuációs ciklusban rejlő bölcsességet akkor szerezhetjük vissza, ha ráhangolódunk ciklikus természetünkre, és női erőnk, hatalmunk forrásaként üdvözöljük” Dr. C.N.

A női medence a 2. csakrához tartozó terület. Szoros és összefüggő kapcsolata van a 4. szív- és a 7. korona csakrával. A 2. csakrából az energia felfelé áramlik a gerinc mentén a korona csakráig, érintve a napfonat- és a szív csakrát.

Anatómiailag a medencét a csípő lapátok, a keresztcsont, a szemérem- és a farok csont alkotja. A keresztcsont latin neve: Sacrum, mely a magyarban a kereszt a megfelelője. Kör-ős-szt, (ős-kör) névvel is illettek, utalva az örök égi körforgás, Ős-Is-Ég működésére. A sacrum területe, tehát az égi szakrális központunk. A két medencecsont közti tér a teremtés helyszíne, magzataink otthona, egészen a megszületés pillanatáig.

Azok a nők, akik nem műciklust produkálnak, tisztán érzik a Holdfázisok változását a ciklusuk során. A Holdnak különleges ereje van, mely képes minden Ég felől az áramló, duzzadó-kiteljesedő és a visszahúzó energia közvetítésére. A női ciklus során (az agy hipofízisében, ezen belül a hipotalamuszban kiválasztódó,) az emberi agy, korona csakra közelében elhelyezkedő részén, ösztönző hormonok segítik a petefészekben termelődő tüszők és tüszőkön belül elhelyezkedő sejtmag éréséhez szükséges ösztrogénhormonok termelődését, ez az első vagyis, az újhold fázisa. (FSH hormonok kiválasztódása, ennek hatására termeli a petefészek az ösztrogéneket.) Az LH a méh nyálkahártyájának megvastagodását, megtermékenyülés esetén a petesejt, beágyazódását segítő progeszteron hormon kiválasztódását segíti, melyet maga a megrepedt tüsző kezd el termelni, miután a petesejtet elengedte. Nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is ilyenkor van a befogadás, kiteljesedés, időszaka, ez a virágba borulás, a telihold teljességre törekvő fázisa. Mikor elmarad a petesejt megtermékenyülése, az „üres” sejt elsorvad, meghal, a méh nyálkahártyája leválik és kilökődik, ez a menstruáció, vagy más néven elvirágzás. A nő ilyenkor közelebb kerül a lelkéhez. Ez az időszak a befelé fordulás, elmélkedés, és az elengedés, elmúlás, vagyis a fogyóhold fázisa.

A Vénusz bolygó és a Hold különös kapcsolata is felismerhető a női életciklus alatt. A bolygó a női erő és a női lét szimbóluma, égi megtestesítője. Az Esthajnalcsillagnak is nevezett, égitest, éppen annyi idő alatt vált „égboltot, -ezért est-hajnal-, mint amennyi idő, a várandósság ideje itt a földön.

Mikor asszonnyá érik egy nő, megszólal benne a „mag dala”, és ellenállhatatlan vágy lesz úrrá rajta, hogy megfoganjon és gyümölcsöt teremjen. Az édesanyaság -édesapaság- felvállalása az egyik legnemesebb szolgálat melyre ember vállalkozhat.

A szer-elem át és megélése a teremtés ideje alatt, jóval több, mint szere(é)tkezés, ilyenkor gondolatban a nő teremt, s a férfi ebben nemcsak fizikailag tásra, hanem mentálisan, érzelmileg is. A női erő, örvénylő lentről felfelé áramló, felhajtó, azaz centripetális energia, a férfié fentről az ég felől irányul lefelé és képes fenn tartani a női áramló energiát. Ha egy pár jól funkcionál energetikailag, képesek egymás erejétől feljutni az égig, és leföldelődni. Ezzel erősítve, támogatva egymást az energia szintjén. Abban az esetben, mikor nincs egységben ez a szándék, a két más minőségben működő erőben, általában sikertelen a megfoganás. Ezért minden esetben fontos számot vetnie a párnak magában, érzelmileg. Átgondolni, a másik fél valóban társ-e a fizikai síkon túl is.

Nemcsak érzelmileg, hanem a csakrák szintjén is tisztulást hoz magával ez a folyamat. Mikor a termékenységgel kapcsolatos csakrákban nem áramlik megfelelően az energia, előbukkannak a fizikai szintű problémák. Az ováriumban, a tüszők nem érnek be, nem engedik útjára a petesejtet, vízzel, vagy vérrel telítődnek, betokosodnak, vagy, egyszerre túl sok képződik, mindkét esetben gátolják egymás kiteljesedését. Megreked bennük a kreatív alkotó energia. (PCO.) A méh szintjén energia gombócok alakulhatnak ki, ezek a miómák, polipok, ciszták, melyek a képzelt, vagy el nem engedett gyermekei, alkotásai, teremtései a nőnek, illetve az elfojtott meg nem élt erotikus szexuális energiák, kicsapódása testi szinten. A férfinál prosztata gondok és potencia problémák jelentkeznek. Az ondóban található spermiumok pedig elégtelen mennyiségben és minőségben vannak jelen.

Akkor, amikor nem a 2-es csakrával vannak gondok, hanem a napfonat, vagy a szív csakra körül reked meg az energia, és így nem tud eljutni a korona csakráig, más jellegű, de ugyanúgy gátló tényezők váltódnak ki a testben. Gyomor, emésztési problémák, illetve mellkasi területeket érintő betegségek nehezítik az EGÉSZ-SÉG-et és ezzel együtt a megfoganást is. Ezért fontos, hogy a felsőbb csakra szinteken is befogadóak, nyílt- szívűek legyenek a párok.

Szeretkezés alatt, módosulnak a testi energia rendszerek, a keringés, a légzés és tudati állapot, ez képessé teszi a párt az univerzum szeretet energiáinak intenzív lehozatalára, megélésére.

Egy idős bácsi egyszer azt mondta, hogy ha az asszonyoknak igazán finom a szerelem, a lábával lerúgja a csillagokat az égből, ilyenkor születnek a csillag-gyerekek.

A két egysejtmagos sejt egyesülés után osztódásnak indul –a női és a férfi magjából- egyre több és több sejt képződik. Ha ábrázolnánk, akkor láthatnánk, hogy a fény kiindulásának magja is megjelenik az osztódó sejtek között. A DNS spirál azaz, az eszterlánc, az ősi tér láncolata, mint egy vékony ezüstfonál köti össze az emberi testet a lélekkel és a szellemmel, a Teremtővel, az ősi kódolt maggal, az őssejtekkel. Égi és Földi szinten is. Ez a kis fonál, akkor szakad el, mikor újra fénnyé válunk és a tejúton át a Göncöl, azaz a lélek szekéren visszatérünk földi életünk megkezdése előtti időbe, a Fénybe, Ég Apa és Föld Anya házába.

A DNS spirálok kinyílása és egyesülésének tekeredő spirális mozgása megegyezik bizonyos szimfóniák és a keringő mozgásával is.

A sejtosztódás fázisa után, elérkezett az idő, a test és a méh magzatot ellátó szerveinek kialakulására, megformálódására.
Eddigi tudományos ismereteink szerint 4 evolúciós stáción megy keresztül a magzat méhen belüli élete során, míg teljesen emberré fejlődik. A hivatalos álláspont szerint a törzsfejlődést éli meg a magzat.

Ha mélyebbre ásunk, megláthatjuk ebben a 4 fázisú változásában az Isteni Rend váltásait. Az emberi test és lélek fejlődését az első hetek alatt.

Az első fázisban a kis embrió olyan sejtileg és testileg is, mint a hal.
A másodikban olyan, mint a madarak, -csirke embrió-
A harmadikban olyan, mint bármely emlős.
A negyedikben pedig olyan, mint az embercsecsemő.

Tovább göngyölítve a fonalat:

A hal élőhelye és közege a víz, Ez a fázis a Víz elem megtestesítője. (víz szint)
A madár élőhelye és közege a levegő, Ez a fázis a Levegő elem megtestesítője. (felfelé táguló, függőleges tér)
Az emlős élőhelye és közege a szárazföld. Ez a fázis a Föld elem megtestesítője. (a két szint-tér összekapcsolása, elválasztása)
A csecsemőben, vagyis az apró emberben a szentlélek lángja lobog. Ez fázis a Tűz elem megtestesítője. (Az időtlenség és az idősík érzékelése)

Az embercsecsemő, magzat és embrió korban a víz közegében él, a méhen belüli szárazföld nem más, mint a placenta, melyből a köldökzsinóron – napfonaton - át friss éltető oxigénhez (levegőhöz) is jut a tápanyagokon kívül, az anyai és apai szeretet tüze szertőn körülöleli, mely a magzatvíz pici sejtes kristályaiban is látható, érzékelhető. Az érzelmeknek is a víz a legjobb közvetítő közege.

A kis magzat élvezi a lubickolás minden pillanatát. Megszületése után, míg ki nem nevelik belőle, jó, ösztönös megérzései vannak, akár az emlősnek. A tüdeje megszületés után megtelik levegővel, hogy a sejtjei működni tudjanak a méhen kívüli életben is. Az első légvétellel belé száll a tűzzel átitatott szent lélek is, mely eddig körülölelve a testét, segítette az emberré válás folyamatában.

A 4 váltásra azért van szükség, hogy a 4 fő elem tulajdonságait megtapasztalva, elsajátítva bennük a létezés mikéntjét, visszatükrözhesse azt megszületése után is.

A hal fázisban megjelenő Víz Elem minden élet kezdete, a létezés alapja, tudjuk, hogy testünket közel 80 %a-ban víz alkotja, mely elengedhetetlen az életben maradáshoz, a magzati korból magunkkal hozott sejtjeink működéséhez, akárcsak a második, madár fázisban megtestesülő Levegő elem, az életben maradásunkhoz, sejtjeink működéséhez elengedhetetlen a levegő-oxigén jelenléte. A 3. emlős fázisban, a Föld elem lényegét adja át a Teremtő, a kapcsolata Föld -Anyával ebben a fázisban teljesedik ki. A 4. fázisban válik emberré az ember testben, a Tűz elem fázisában, mely a testi, lelki, szellemi fejlődést biztosítja számára, magyarul ez a SZER-ELEM.

Az első három fázisban megtestesülő élőlények, nem ismerik a tűz elem használatát, csak részben az Isteni Rend részeként tapasztalják jelenlétét.

A kis magzatnak ezután, az Elemi változások után, nincs más teendője, mint élni-érni a magzati édenkertben. A menedéket, fejlődést biztosító anyai medence védett izmokkal, burokkal, vízzel teli kis világegyetemében. A nők többsége különösen szép időszakot, mély, a teremtésbe, alkotásba való beavatást él át a várandósság, szülés ideje alatt.

Az első világváltás az emberi élet folyamán a megszületéssel kezdődik. A lefelé irányuló erő, mely a méh védett burkából előrébb és előrébb tolja a kis törékeny testet, jól szimbolizálja és jeleníti meg a lélek alászállását az égből. Az anyában termelődő szülést segítő hormonok a korona csakra felől, szintén az ég felől, (a hipotalamuszbó) kerülnek az anyai keringésbe. Elősegítve és fenntartva (!), a szülés energiáit, -az anyai módosult tudatállapot is fent van a kozmikus térben, az időtlenség tengerén- segítvén az élet aranykapujának ki - és megnyílását.

A csontos medencén és a gátgyűrűn való áthaladáskor olyan forgásokat végez a magzat, mint a dugóhúzó spirálja. Ez a spirális forgás segíti a tudat módosulást, a bölcsesség, Isteni teljesség megélését. A tejutat messziről szemlélve, ehhez hasonló spirálnak látjuk.

Jól tükrözi ezt a megszületett csecsemők lelki tükre, a szem, melyből Isteni Rend és Bölcs Erő árad az őt körülvevő emberekre.

A szoptatások alkalmával a kisbaba ismét egy egészet alkot édesanyjával, aki odaadón és szeretve öleli karjaiba, ahányszor a kis csecsemője kívánja. Maga a szopás egy nagyon módosult tudattal átélt, meditatív állapot, a kis csecsemő és valamilyen szinten az édesanya számára is. Ezzel a kisbaba nem csak fizikailag jut a tejútra – az emlőben is van tejút- hanem lélekben is ismét az Égi Tejútra felemelkedve, az égi ősi energiákat is magához tudja venni. A férfi fenntartó energiájának ebben az áramló, időtlen szeretet-szerelem energiának a fenntartása dolga, szerepe. Fontos részét képezi a lelki, testi fejlődésnek ez a kapcsolat. A lelki leválás az első fogak megjelenésénél veszi kezdetét. A kisbabák szemfoga kb. egy időben nő ki a kutacs, vagyis a korona csakra fizikai bezáródásával. A fogak megjelenése utal a földi táplálék feldolgozására való érettségre. Az igény szerint szoptatott gyermekek 4-5 éves korukig is ragaszkodnak a testkontaktushoz, magához a szoptatás adta, lelki kapcsolathoz és az ezzel kapott égi energiákhoz is. A következő érési fázis kezdetén, mikor a tejfogak elkezdenek mocorogni és kihullni, elérkezett az ideje a valódi testi elválásnak is. Ez a kisgyermekkor végét jelenti, itt jön az újabb világváltó időszak a gyermekember idejében. Kezd önállósulni, és felnőtté érni, testben és lélekben is. A kislányok beavatódnak az örök körforgásba, az első menstruációval.

Forrás: Színia könyvek
F.L. Szülés gyöngéden.
M.E. A víz titokzatos élete
C.N. Női test, női bölcsesség


Miért is ilyen nehéz a mai nőknek, megélni a nőiességüket?






Miért is ilyen nehéz a mai nőknek, megélni a nőiességüket?

Az ősi időkben a nő tisztában volt saját erejével. Tudatosan teremtő volt – intuitívan és teljes mértékben szívből élt.

De az elmúlt évszázadokban a női energia a háttérbe szorult azért, hogy a patriarchális szemlélet, így a férfienergia előtérbe kerülhessen. Ennek eredményeként kialakult az identitászavaros, önbizalomhiányos, magát leértékelő, félelmekkel teli, folyton gondolkodó 'agyaló' nő, aki nem tud megfelelő módon helytállni dolgozó nőként, családanyaként és szerető feleségként egyszerre. Ez a nő már nem képes megteremteni a családi harmóniát; képtelen istennőként támasza lenni a férfi teremtő energiájának; a szexualitás és az intimitás alig vagy nincs is jelen az életében; és nem marad elegendő ideje a gyereknevelésre. Később a lánygyermek is ezt a tanult mintát viszi tovább, így a rossz berögződések tovább fennmaradnak.

A dimenzióváltás, és ennek megfelelően a női energiák előtérbe kerülése ellenére a társadalom még mindig szándékosan torz képet nyújt a női energiákról és a nőiesség milyenségéről. Nem cél, hogy a nő tudatára ébredjen, és istennőként, intuitívan, szívből létezzen. Ennek köszönhetően sok nőtársunk nincs igazán tisztában azzal, mit is jelent valójában nőnek lenni, birtokolni és tudatosan használni azt az elképesztő energiát, ami a gyengébb nemben szunnyad.
Sok nő lelkében azért is alszik saját nőiessége, mert fél a kudarcoktól, megfelelésre és szeretetre vágyik.
Hogyan fejleszthetjük ki magunkban ezt a bennünk lévő, lappangó nőiességet?
A nőiesség felébresztésének első lépése, hogy megvizsgáljuk, hogyan működtünk eddig. Fel kell tennünk magunknak azt a kérdést, hogy továbbra is így szeretnénk élni, vagy elkezdünk változtatni, változni! Amint a változás mellett döntünk, hihetetlen folyamatokon megyünk keresztül napról napra.
A következő lépesek egy mély önismereten és a tudatos gondolkodáson keresztül vezetnek: az önmagunk elfogadása; az önszeretet mint tudatállapot megtanulása; a tanult viselkedésmintáink, vágyaink, félelmeink, akaratunk elengedése; a pozitív önértékelés és testkép kialakítása; az önbizalom növelése; a szexuális energiák felébresztése; az életörömök maximális megélése; ezáltal pedig a környezet felé kiáradó elfogadás és szeretet állandósulása.
Ha kitágítod a tudatodat, és nyitottá válsz, akkor saját nőiességed felébresztéséhez segítőket sodor eléd az élet.
Ha mindezeken dolgozunk, akkor egy új nő bontakozik ki belőlünk, aki már megtapasztalhatja az egységesség érzését, hiszen megélheti nőiességének fizikai, lelki-érzelmi, szellemi és spirituális részeit külön-külön és a maga teljességében egyaránt.
Aki képessé válik az elfogadásra, harmóniát teremt önmagában, a családjában és a kapcsolataiban – békét és egységet létrehozva a békétlen és szétesett, ego irányította világban.
(napielemozsia.hu)

Egészség a gyakorlatban





Ahhoz, hogy komolyabb, vagy régóta tartó, krónikus betegségekből kigyógyulj, meg kell változnod!
Ez az egyetlen módja a teljes, betegségmentes életnek. A módszerek csak eszközök és más emberek, vagy az orvosok is „csak” segítők. A valódi gyógyító Te vagy.
A teljes egészség eléréséhez nem elég ezt vagy azt megtenned fizikai szinten. Saját magadon is dolgoznod kell!


Egészen pontosan 4 lépésen és munkálkodási szinten át valósítható meg mindez. De amíg valaki úgy hiszi, a betegségeknek (csak) fizikai oka van és csak fizikai lépéseket hajlandó megtenni, nem jut semmire. Sajnos mindmáig az emberek többsége egymástól, vagy az általános médiából tájékozódik, amely maga is nagyrészt megrekedt az anyagi szinten. Ezért lenne fontos ezen és ehhez hasonló segítő írásokat minél nagyobb körben terjeszteni.
Lássuk tehát a gyakorlatot.

Egészség a gyakorlatban – a teljes gyógyulás folyamatának 4 szintje:
1. Mentális
2. Érzelmi
3. Energetikai
4. Fizikai

1. Mentális: Ez a gondolati szint. Ha az ember felismeri, hogy a gondolatai által idézi elő az életében végbemenő eseményeket, akkor megváltoztatja a gondolatait. Ez személytől függően több-kevesebb időt vehet igénybe, de minden esetben új alapelveket kell saját működési programjába írnia.
3 egyszerű alapelv van, amelyet bárkinek könnyű elfogadnia, mert a valóságban gyökereznek:

1. Az egészség természetes.

2. A szervezet a tökéletes egészségre van „programozva”, engedni kell, hogy helyreállítsa azt.

3. A világon „mindennek” jobb, ha egészséges vagy és minden ezt támogatja, ha hagyod.
Ezekhez jönnek azok az állítások, amelyeket saját magadnak alkotsz, vagy átveszel máshonnan és a tökéletes egészség helyreállítását segítik. Azonban ezekben az állításokban nem szerepelhet a betegség, sem a negatív állapot, csakis az egészség és a jó, természetes, kellemes közérzet fogalmai. A gondolat gyakorlati teremtő használatáról lásd a Tedd azt amit a legjobban szeretsz kiskönyv 2. részét.

„Mert ember nem szolgálhat két urat. Vagy Belzebubot és ördögeit szolgálja, vagy a mi Föld Anyánkat és az Ő angyalait. Vagy a halált szolgálja, vagy az Életet. Bizony mondom néktek, boldogok azok, akik az Élet törvényeit követik és nem a halál ösvényein tévelyegnek. Mert bennük az életerők hatalmassá nőnek és elkerülik a halál pestisét.”
Jézus Krisztus (Esszénus Béke Evangélium)

2. Érzelmi: A legegyszerűbb akkor, ha valaki ismeri, milyen régebbi élmény vezetett a betegségéhez. Ha nem tudja, akkor a betegséghez tartozó lelki jelentés alapján kell érzelmeit megváltoztatnia. Ehhez nagy segítség az előző cikkben felsorolt könyvek.
A legfontosabb, hogy „jól érezze magát”. Ehhez elengedhetetlen, hogy magába tekintsen és minden neheztelést, bűntudatot elengedjen, vagyis megbocsásson magának minden hibás cselekedetért. El kell, hogy fogadja saját magát. Meg kell vizsgálnia azt is, akár tudat alatt neheztel e másokra, hibáztat e másokat és nekik is megbocsátani.
Az önszeretet és a mások iránti negatív érzések elengedése a legfontosabb a gyógyulási folyamatban, s ehhez járul az adott betegséghez tartozó lelki ok megváltoztatása.
A teljes gyógyuláshoz ez elengedhetetlen.

„Amikor örömet érzel, az energiacsatornák nyitva vannak, így akadálytalanul fogadod az Életerőt. Amikor bűntudatod van, hibáztatsz valakit, félelem vagy harag van benned, a csatornák elzáródnak, és ez akadályozza az Életenergia áramlását.
A fizikai élet tapasztalata során figyelni kell ezekre a csatornákra, és amennyire csak lehet, nyitva kell tartani azokat.”
Abraham-Hicks

3. Energetikai: Az egészség a gyakorlatban energiaáramlásodtól függ.
Ahhoz, hogy a szervezet hibátlanul funkcionáljon, biztosítani kell a teljes, zökkenőmentes, kiegyensúlyozott energiaáramlást. Vizuális gyakorlatokkal el kell képzelni ahogy energiatestünk, energiavezetékeink megtisztulnak, majd feltöltődnek új, egészséges energiával. Az új energia pedig harmonikusan, egyenletesen áramlik mindenhol. Gondolatod az indítóerő és az energia viszi véghez a gyógyulás folyamatát.
Az energiaközpontokról, energiavezetékekről és az auráról rengeteg információforrás áll rendelkezésre (akár a neten is) segédletként.
Általam kifejlesztett és bevált gyakorlat:
Feküdj le és lazítsad el magad teljesen. Képzeld azt, hogy egy „energetizáló teremben” fekszel. Előtted és mögötted egy-egy tölcsér irányul rád, valamint alulról további öt.
Az elülső a talpaid közt a gát tájékára, a mögötted levő a fejtetőre, az alul levők pedig a hassal, napfonattal, szívvel, torokkal, homlokkal átellenben a gerincre irányulnak, pontosan a 7 fő energiaközpontra. A tölcsérek egy energetizálógépből ágaznak ki.
Most nyomd meg a tisztítás gombot. A hét tölcséren át szívótölcsér keletkezik a levegőben, amely elérve energiaközpontjaidat, tornádó módjára kiszippantja a negatív, szennyezett energiákat és ezzel megtisztítja. A folyamatot élénken képzeld el és érezd ahogyan a betegségeket, fáradtságot, problémákat okozó energia eltávozik. Ha megvagy, kapcsold ki és indítsd el a feltöltés gombot. Most tiszta energia áramlik beléd és feltölti az energiavezetékeket. Érezd ahogy belédárad és egyenletesen áramlik az energiavezetékekben. Az új energia kiegyensúlyozza az energia áramlását az energiaközpontokban és harmonizálja valamennyi szerved működését.

4 Fizikai: Ide tartozik a pihenés és mozgás megfelelő egyensúlya, a táplálkozás minősége és az esetlegesen szükséges speciális mozgások, vagy tápanyagok.
Az emberi szervezet működésében az asztrális test bölcsességének nagy szerepe van és ez mindaddig tökéletesen működik, amíg az ember eleget pihen és eleget mozog.
Ha felbillen az egyensúly akár a pihenés, akár a mozgás javára, ez a tökéletes rendszer hibázni fog.
Mai technokrata civilizációnkban a mesterséges készítmények miatt, óhatatlanul is rengeteg méreganyag kerülhet a szervezetünkbe. Minden gyógyulási folyamat előfeltétele, hogy megváltoztatott táplálkozásunkkal és elegendő folyadékbevitellel kitisztítsuk a szervezetet.

Ezen a 4 szinten párhuzamosan munkálkodnunk kell ahhoz, hogy valódi, sőt teljes gyógyulás bekövetkezzen. Sajnos az emberek többsége megáll a fizikai szintnél és attól vár eredményt. Néhányan energetikailag is próbálkoznak és azok száma, akik az érzelmi és a mentális szintig eljutnak, nagyon csekély. Ez megmagyarázza azt is, miért van olyan sok beteg ember. Itt hozzá kell tennem, hogy ezalatt nem csak azokat értem, akik most betegek valamivel, hanem akik „normális életet” élnek, dolgoznak, de vannak ilyen-olyan problémáik, amelyekről nem beszélnek, vagy nem vesznek róla tudomást.
Az egészség a gyakorlatban maradéktalan, jó közérzetet jelent.

Mire figyeljünk a gyógyulás folyamata alatt?

A legkevesebb időt magára a betegségre kell fordítanunk. „Na jó de mit csináljak, ha fáj?” – kérdezheted. Hacsak nem valami enyhébb fájdalomról van szó, tedd meg a szükséges lépéseket az enyhítésére, vagy megszüntetésére. A természetes mód, meditációs, relaxációs, vagy agykontroll technikák mindig jobbak, mint a kémiai.
Ha hosszantartó fájdalmak vannak, akkor mindig valamilyen (sokszor mélyen megbúvó) bűntudatról van szó és a fájdalommal büntetjük magunkat.
Ez független attól, hogy ténylegesen „bűn” e az, amit tettünk, csak az számít, mi helytelennek gondoljuk e. Hosszantartó fájdalmak esetém fel kell oldoznunk magunkat. Az önelfogadás és önszeretet a legjobb fájdalomcsillapító.
Olyan tevékenységeket kell választanunk, amely kellemes érzéseket ébreszt bennünk és elfeledkezünk a betegségről. Nem azért, hogy ne vegyük komolyan, de így nem hátráltatjuk a természetet a rend helyreállításában, sőt jó közérzetünkkel segítjük.
A tevékenység, vagy amire figyelünk, mindig pozitív legyen, vagy legalábbis olyasmi, ami emeli vitalitásunkat, rezgésszintünket. Munka abban az esetben jöhet szóba, ha szívvel-lélekkel csináljuk és örömet okoz. A gyógyulás folyamata örömöt okozó tevékenységek alatt felgyorsul.
Van már sok olyan hanganyag, amelynek a szövege az egészség helyreállítását célozza.
A zene szintén segíthet, a relaxációs zenék segítenek ellazulni és befogadóbbá válni a pozitív energiák iránt. Egyéb zenék esetében fontos, hogy olyan stílusok legyenek, amelyek vidámak, jókedvet csinálnak, vagy bármi módon emelik a hangulatunkat, de mellőzzük azokat, amelyek melankolikussá, szomorúvá tesznek. Bővebben erről a Személyiségépítés zenével cikkben.

„Minden betegségből, bármely betegségből napok alatt fel tudsz gyógyulni, ha képes vagy elfordítani róla a figyelmedet, és egy másfajta rezgés válik benned meghatározóvá.
A gyógyuláshoz szükséges idő pedig kizárólag a zavar mértékétől függ, mert a fizikai testben minden betegség hosszabb idő alatt alakul ki, mint amennyi ahhoz kell, hogy elengedd azt.”
Abraham-Hicks

Ne adj tápanyagot a betegség(ek)nek! Minél kevesebb figyelemenergiát adsz a problémának annál kevesebb ereje marad. Ha tudod milyen mentális és lelki jellemzők vonzzák az adott betegséget, az ellentétes jellemzőkre fordíts figyelmet és azokat fejleszd! Ez minden esetben elindítja a gyógyulás folyamatát.
Ha nem sikerült rájönnöd pontosan milyen esemény, vagy lelki ok vezetett a betegség kialakulásához, akkor fordulj az Univerzum (Isten, Magasabb Intelligencia, tudatalatti, Felsőbb Én vagy ami tetszik) felé és mondd ezt:
„Nem tudom, hogy milyen esemény, vagy érzés váltotta ki ezt a betegséget, de készen vagyok mindent megtenni, ha szükséges megváltozni, hogy többé ne fordulhasson elő! Köszönöm az egészséget!”
Amikor így állsz hozzá, az Univerzum erre pozitívan reagál és az egészség a gyakorlatban realizálódik.
Az egészség és betegség esetén is érvényesek a hasonlóság törvényei. Válj magad az „egészséggé” így az egészség hajléka leszel.


http://www.felsofokon.hu/szemelyisegepites/2013/05/19/egeszseg-a-gyakorlatban-a-gyogyulas-folyamata