2016. február 21., vasárnap

222 Tízmilliós nap Hétfőn


Az év első tízmilliószoros napja a telihold erejével egyesülve támogat minket abban, hogy teremtő képességünket álmaink szolgálatába állítva olyan világot építsünk, ami a legnagyobb jót hozza el nekünk.
Mivel a Telihold az elengedés ideje, így most minden régi, korlátozó mintát elengedve valami egészen új születésének lehetünk részesei.
Lehetőséget és energetikai támogatást kapunk most arra, hogy minden olyan dolgot elengedjünk, ami nem szolgálja tovább személyes fejlődésünket. Legyen az partneri kapcsolat, barátság, munkahely, viselkedésminta, vagy az otthonunk...
Ezen régi dolgok elengedésével és a tibeti nap tízmilliószoros teremtő erejével most teljesen új dolgokba kezdhetünk, és új életet teremthetünk.
A mai nap dátumába rejtett angyali számsor 02.22. = 222 is a béke üzenetét hordozza, és arról biztosít jelentésével:
Nincs hát mitől félnetek! Hiszen olyan erők támogatnak és segítenek minket, ami által egy új minőségű élet követ rakhatjuk most le.
Hogyan készülj erre a napra?
Mielőtt bármi újba kezdenél, érdemes előkészíteni a tisztulást, az elengedést. Mindenkiben vannak félelmek kétségek…Félelmek az újtól, kétségek, hogy vajon megérdemeljük-e azt a sok jót, ami most ránk vár. Méltóak vagyunk-e az ég támogatására?
Isten gyermekeként Neked is ugyan olyan jogod van a legnagyobb bőségre, mint mindenki másnak. A bőség harmóniát, békét, elégedettséget, egészséget, családot, szerelmet, szeretetteljes emberi kapcsolatokat és anyagi biztonságot jelent.
A változás pedig mindig az új lehetőségek hírnöke. Ezért nincs mitől tartanod! 
A tisztulás gyakorlata
Íme, egy nagy erejű tisztító mantra, ami segít elengedni azokat a negatív programokat, amik megakadályozzák, hogy életedet a legmagasabb jólétben éld:
A mantra használata előtt kérheted Mihály Arkangyal segítségét a folyamat felügyeletére. Szerető és védelmező jelenléte mindig garancia a biztonságos energia munkára.
 Hogyan teremts ezen a napon?
Először is: tudd, hogy mire vágysz. Ha nem tudod, akkor kívánságodat határozd meg úgy, hogy annak teljesülését kéred, ami a legnagyobb jót hozza el a Te és az Univerzum összes élőlénye számára.
Az érzéseiddel, gondolataiddal, szavaiddal, tetteiddel minden nap teremtesz. Ezek mind a Teremtőtől kapott ajándékok, ami által pozitív hatást gyakorolhatsz sorsod alakulására.
Nagyon fontos, hogy ezen a napon érzéseid, gondolataid, szavaid, tetteid összhangban legyenek a vágyaiddal.
 Ezért ma különösen, de életed minden napján törekedj arra, hogy:
1.Legyél kedves másokkal.
2.Magadról, helyzetedről is pozitívan szeretettel beszélj!
3.Koncentrálj ma az életedben jelen lévő pozitív dolgokra, amikért hálás lehetsz.
4.Gondolataidat használd vizualizációra: képzeld el az ideális életet!
5.Válaszd ma a pozitív érzéseket: szeress, nevess, légy boldog!
6.Ezen a napon próbálj meg azokkal a személyekkel lenni, akikkel kölcsönösen örömet, szeretetet adtok egymásnak!
Tudd, hogy hatalmad van sorsod alakítása fölött. Belső gondolataid, érzéseid ura egyedül Te vagy!
Én ezen a napon azt kérem az Univerzumtól, Istentől, hogy az én életembe és mindenki életébe: a Tiédbe is hozzon békét, szeretetet, fényt, és hozza el a legnagyobb bőséget.
Kérem, hogy ismerjük fel mindannyian a szeretet és a kedvesség erejét, ami nemcsak másokra, hanem önmagunkra is vonatkozik!
Gulyás Gizella

3 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin!
    A fenti írásból hiányzik a tisztító mantra. Feltennéd az oldalra?
    Köszönettel: R.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen szívesen felteszem, de hol találom meg?
    A levélben sajnos nem jelent meg a tisztító mantra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már látom, hogy nem a te írásod. :) Azért köszönöm a jószándékod! Szép estét kívánok! R.

      Törlés