2016. február 10., szerda

FEBRUÁRI ENERGIÁK *VÁLTOZÁS





A következő energiahullám Február 10.-23.-ig tart.
Nem szeretnélek áltatni, így elmondom őszintén, hogy nem egyszerű időszak következik. Ha körülnézel az életben és a saját életedben is, akkor te is látod, érzed napi szinten, hogy kihívások, megmérettetések vannak. Folyamatosan figyelnünk kell, résen kell lennünk ahhoz, hogy mások ne tudjanak kihasználni, manipulálni, belőlünk, energiáinkból élni. Figyelnünk kell és tudatosnak kell lennünk. Keresnünk kell az illúzió fátyla mögött a valódit, a lényeget, amit elsőre szinte sosem veszünk észre. 
Ebben az időszakban kulcsfontosságú kérdésként merül fel, hogy elég rugalmas vagy-e? Képes vagy-e arra, hogy a változékony világot rugalmasan kezeld? Képes vagy-e egy számodra negatív szituációban megtalálni a pozitív üzenetet? Képes vagy-e töltődni akkor, amikor teljesen le vagy merülve?
Talán az egyik legfontosabb kérdés az lesz, hogy fel tudsz-e töltődni újra és újra, tovább tudsz-e lépni mindazon, ami történik éppen. Amikor beleragadunk egy-egy történetbe, akkor nincs már erőnk és energiánk a továbblépéshez. Sem gondolati, sem érzelmi szinten. Sőt, fizikai szinten sem. Sokszor ott állunk lefagyva és egyszerűen elszenvedjük azt, ami történik velünk, életünkkel.  Pedig akár ki is léphetnénk belőle. Igen ám, csak a lépéshez, erő kell. Töltöttség kell. Energia kell.
Nézz körül önmagadban és az életedben és lásd meg, hogy rendet kell raknod végre! Jön a tavasz, itt az ideje, hogy nagytakarítás legyen az életedben. Minden szinten. Fizikailag, érzelmileg, gondolatilag és spirituálisan. Rakj rendet!
Ahhoz, hogy Rendet teremts, erő, energia kell, így a legfontosabb első lépés, hogy töltődj fel!
Hallgass most rám! Most ne azokat a lehetőségeket keresd meg a töltődéshez, amit eddig is szoktál csinálni rendszeresen… VÁLTOZTASS, keress új lehetőségeket, új megoldásokat! 
Ahhoz, hogy összhangba kerülhess, kint is és bent is rendet kell tenned. Találd meg az egyensúlyt ebben a két irányban.
Indulj el befelé, teremts stabil alapokat, egy olyan pontot magadban, ahova visszatérhetsz, ahol nyugalom van. Vizsgáld meg a határaidat, értékrendedet és viszonyítási pontjaidat és ha szükségesnek érzed, változtass! Biztosan vannak olyan új belső minőségek benned, melyek nem is szerepelnek jelenlegi értékrendedben. Integráld ezeket és figyeld meg, hogy egyből megindul az energia áramlása, energikusabb leszel.
Ahhoz, hogy az utóbbi időben megtapasztalt, számodra értékesnek tűnő minőségeket integrálni tudd értékrendedbe, le kell cserélned a régieket. Meg kell válnod azoktól, amik már nem szolgálnak téged. Nézz körül magadban, mérd fel, hogy mit szeretnél és azt is döntsd el, hogy mit adsz érte cserébe.
Bízz az újban, a változás erejében! Adjon erőt a változtatáshoz az a tudat, hogy ha változtatsz, akkor az biztos, hogy semmi nem marad úgy, ahogy eddig volt… valami más lesz. 
Keresd, hogy mi az ami töltést ad neked, légy kíváncsi, kutass, keress, fedezd fel a belső világodat! Tudom, hogy közeledik a tavasz és szeretnél kint felfedezni és megtapasztalni új dolgokat, de hidd el, most nem ennek van itt az ideje. Most belül kell dolgoznunk, befelé kell mennünk. S ha ezt most megtesszük, akkor a következő hullámmal könnyen engedjük el mindazt, ami szükséges lesz számunkra a tavaszi újjászületéshez.
Állj egyenesen ég és föld között, egyensúlyozd ki az energiákat! 
Keress olyan témákat, amikben szívesen merülsz el. Keress, kutass új válaszokat, új megértéseket, új nézőpontokat.Változtass ezek alapján a gondolataidon, érzéseiden, viselkedéseden. A változás, változtatás szükséges, hidd el! Megrekedtek a régi dolgok benned, ideje, hogy lecseréld ezeket.
A tavasz a megújulás, újjászületés ideje, lásd meg, ahogy a természetben is változik minden. Értsd meg, hogy attól, hogy elengeded mindazt amire már nincs is szükséged, nem leszel kevesebb! Sőt, csak több lehetsz tőle!
TE, te maradsz! A lényeged sosem változik meg! Aki lát téged, az felismer! Bármi is változik benned, körülötted, a lényeg az mindig ugyanaz… a LÉLEK FÉNYE ott ragyog benned és aki látja, aki ismeri, az felismeri ezt! 
Most a változásnak, változtatásnak van itt az ideje… vegyél egy mély levegőt, aztán hajrá, vágj bele!
Bízz az újban, tudd, hogy a változás az életünk része és az egyetlen fix dolog az életünkben. A változás szükséges, szolgál minket. Változás nélkül az élet, az energia megreked…
Állj meg egyenesen és fogadd be fentről az energiákat, engedd, hogy átáramoljanak rajtad, feltöltsenek és megmozdítsák a testedet, érzéseidet, gondolataidat. Engedd meg a változást magadnak!
Ha aktívan tenni szeretnél valamit, akkor azt tedd meg, hogy aktívan részt veszel abban, hogy a változás megtörténhessen. Belül, benned. S ha bent megtörténik, idővel kint is megváltozik minden.
Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése