2016. június 21., kedd

A Beteljesülés A Világ 2016.06.21.




A Tarot 21-es kártyája. Amikor a lélek bejárja Szent Útját, túlmegy az összes karmikus vonulaton, alászáll a maga poklába, leteszi az összes láncot, eldobja az összes köteléket, kidobja az összes felesleges koloncot és megadja magát az egységnek. Először önmagával. Majd utána a társával, azzal az emberrel, akiben a valaha elveszett másik fele van.
A Világ szimbóluma magában foglalja a teljesség mellett azt a boldog de ugyanakkor semleges létállapotot, ahol már attól boldog vagy, hálás vagy, hogy létezel és hogy ő létezik.
Amikor már nincsenek elvárásaid.
Nincs megfelelési kényszered.
Nem érzed, hogy tartoznál neki vagy ő neked, mert leraktátok a karmátokat.
Nincs benned félelem, hogy nem sikerül, hiszen már önmagában az, hogy ezt elérted, azt jelenti, sikerült.
Sikerült igen.
Nem volt könnyű, nem volt rövid és sima út, de megérte.
Nem szabad bánnod egyetlen könnyet sem, amit ejtettél a hosszú úton. Nem szabad azt érezned, hogy hiába volt a sok elvesztegetett idő, mert nem volt elvesztegetve.
Csupán tanultál és tanult ő is. Útközben találkoztatok, szétváltatok, majd újra eggyéforrtatok.
A Szer-elem az, ami most betölti a bensődet, ha idáig eljutottál.
Szerelem a világ felé, önmagad felé, mindenki felé és a társad felé, aki hűségesen állt melletted, még akkor, ha azt, amit adott, nem abban a formában adta.
Mert szer-etettel tápláltad és táplált, fénnyel töltött és töltötted, és vággyal szította a tüzet, az ősi lángot benned és benne.
Ez a Beteljesülés napja, mert most van a nyári napforduló, most volt a Nyilas telihold a tettek ideje, és a női-férfi energiák egyensúlyának napja, és most van az a perc, amikor az, amit annyira vártál, beteljesül, ha eddig sikerült végigmenned az utadon.
Ha te végigmentél, ő is végigment.
Légy önmagadban is teljes, ne görcsölj rá, megérkezik, amire, és akire vágytál eddig.
Vörösné Végh Eszter
2016. június 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése