2016. június 20., hétfő

Siker és Aratás A Napforduló - A Nyár kezdete 2016.06.20.





A mai nap már az új életünk első napja. Lehet, hogy úgy érzed, nem tettél meg mindent, vagy valahol hibáztál. Életed ösvényén a kisebb hibákat mostantól majd menet közben elsimítod. A lényeg a hajlandóság. Akard a változást, de tényleg, teljes szívedből, megingathatatlan hittel. A lélek átment a sötét mélységeken az utóbbi hetekben, innentől kezdve nem kell állandó készenlétben állnod. Élvezni kell az életet, az élet napos oldalát, learatni a munkád gyümölcseit, hátradőlni és fürdőzni a napfényben.
A Tarot 20-as kártyája a Nap. A siker és a bőség, a beáramló életenergia, amikor a lélek győztesen száll ki a maga csatáiból és már tudja, innen csak egy lépés az EGYSÉG, a Teljesség.
Ott állsz az új dolgok előtt. Probléma szokott lenni, hogy nem hisszük el, ezt megérdemeljük, de a mai nap energiái megtanítanak arra, hogy de igen. Ne a jó dolgokat akard azonnal megkapni, hanem a változást akard megélni. A görcsös akarás, a kiélezett várakozás nem vezet sehova, csupán csalódásba. A változás megélése, az áramlásra való csatlakozás, a belső mosoly azonban garantáltan a sikerhez vezet.
Ez a dolgod ma. Mosolyogni. Teljesen mindegy, hogy mit éltél meg tegnap, vagy tegnap előtt. Az is legyen mindegy, hogy ma a dolgok hogy alakulnak. Úgy fognak történni az események, ahogyan neked a legjobb. A mai nap nem fog szembesítésekről és fájdalmakról szólni, kivéve, ha ezekkel még van tanulnivalód.
A Nap most rávilágít ezekre is, de már nem erősen, perzselően, hanem finoman simogat a fényével.
Élvezd az életet! Az a dolgod, hogy jól érezd magad.
Vörösné Végh Eszter


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése