2017. december 11., hétfő

Bagdi Bella


Gyimes-patakország


A pont kezelése 37 betegség esetén hatásos

Különleges ajándék azoknak, akik kivételes helyet foglalnak el a szívünkben.

Minden egyes selyem készül valakinek.....
Különleges ajándék azoknak, akik kivételes helyet foglalnak el a szívünkben. Válogass a népi motívumokkal díszített, egyedi készítésű selyem mandalák, sálak, kendők és párnahuzatok közül, és szerezz örömet a szeretteidnek!

http://www.lenka.hu/

Magyar motívumokkal ellátott selymek
A magyar jelképrendszerrel ellátott képzőművészeti alkotások energiával, élettel töltik meg otthonunkat. Áldásos hatásukat sokkal jobban ki tudják fejteni ránk nézve, mint különböző népek jelképrendszerei, hiszen a magyar motívumvilág együtt rezdül a bensőnkkel. Minden egyes motívum fontos jelentéssel bír: minden virág, minden szín szimbolizál számunkra valamit, csak tudnunk kell olvasni belőlük. Ezeket a jelképeket többféle formában jeleníthetjük meg az életünkben: az otthonunk díszítésén túl, akár a ruházatunkon megjelenítve, óriási erőt és védelmet adnak számunkra.
Gyógyító motívumokkal ellátott selymek
Az egyénre szabott szimbólumokkal és színvilággal ellátott selymek a gyógyítás egy új formáját jelenitik, mely teljes összhangban áll a személyes életterünkkel. Ezek a selymek olyan rezgést képviselnek, ami segítséget nyújt a spirituális fejlődésben és a lélek harmóniájának helyreállításában, ebből kifolyólag támogatja a test öngyógyító folyamatainak beindulását.
Megrendelés nélkül készült selymek
A megrendelés nélkül készült selymek melyek a webáruházban láthatóak, szintén gyógyító hatást fejtenek ki, csak nem egyénre szabottként jelölöm meg őket. Az által válik azzá, ha a vásárlónak megtetszik, hisz azért választja ki, mert az együtt rezonál a saját energiaterével. Minden egyes selyem készül valakinek, mert azokat a kódokat hordozza magában, amire az illetőnek éppen szüksége van testi-lelki-szellemi fejlődéséhez, kiteljesedéséhez.
Feketéné Lendvay Katalin

Rácsos almás