2018. május 14., hétfő

A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba való Végső Bebocsátáshoz



Adama: Amikor az energiáidat másvalaki vagy önmagad feletti ítélet köti le, az energiád leesik. Amikor az energiádat egy bizonyos eredmény elérésére összpontosítod, az energiád leesik. Amikor úgy tartod, amiről úgy ítéled, hogy ez nehéz munka és küzdelem, az energiád leesik. Válj tudatossá arról, hogyan teremtesz minden pillanatban. Minden gondolattal és érzelemmel teremtesz, pozitívan vagy negatívan. Ez építi és érinti a 3D-s külső életedet, és meggátol téged abban, hogy magadra öltsd az 5D frekvenciáját.

Az abba való kapaszkodásod, hogy mi történt a mostani pillanat előtt, és mi fog történni a következőben, az tart a harmadik dimenzióban téged. Itt az ideje, hogy megnyílj minden lehetségesre, mint új látásmódra, érzékelésre, cselekvésre és létezésre. Állj készen, és légy hajlandó a most pillanatában élni, elvárások nélkül, és nyílj meg minden varázslat, fenség, könnyedség és szépség előtt, mely mindannyiótokra vár, akik belépnek az ötödik dimenziós létezési módba. Légy hajlandó megtapasztalni a csodákat és a változásokat, melyek minden álmodat felülmúlva fognak megnyilvánulni. Vésd a szívedbe és elmédbe, hogy mindez nem tud megtörténni, ameddig ahhoz ragaszkodsz, amit mindeddig harmadik dimenziós életként megismertél. Ez egy rezgés, egy új létezési mód.

A valódi spiritualitás nagyon egyszerű. Az összes információ beleférne egy kis könyvecskébe. Annyira egyszerű ez, hogy a legtöbben nem vagytok hajlandóak áttekinteni sem. Azok, akik felébredőben vannak, mindig több információt keresnek, a legutolsó híreket a fény birodalmakból, több médiumi közvetítést, több technikát, több aktiválást stb. Azt vesszük észre, hogy nagy százalékotok mindezeket az információkat az elmén keresztül fogadja be, és nem építitek be azt, amit tanultok.

Elolvassátok egyszer, alkalomadtán kétszer, aztán tovább haladtok a következő könyvre, a következő médiumi közvetítésre, és elfelejtitek a legnagyobb részét annak, amit eddig olvastatok, vagy hallottatok, amint megtaláljátok a következő olvasnivalót vagy a következő szemináriumot, amire elmentek. Valójában csak egy kis hányadát építitek be azoknak a spirituális tanításoknak, melyekkel kapcsolatba kerültök. Ha jobban törekednétek ara, hogy többet beépítsetek a tanultakból, akkor legtöbbetek mostanra már felemelkedett állapotban lehetne. Azt mondjuk nektek, hogy az elmétek az, és nem a szívetek, ami ezt az összes dolgot akarja. Sokan közületek az elmét tápláljátok a szív rovására.

A szíved mindent tud, és biztosan tudja a legegyszerűbb utat, hogy eljuttasson oda téged, ahova menni akarsz, a felemelkedésen keresztüli spirituális szabadságodba. A szíved ismeri a könnyű utat, míg az elméd el akarja hitetni veled, hogy mindez nagyon nehéz és összetett. Amikor átadjuk nektek azokat az egyszerű tanításokat, melyek fel fognak emelni titeket az ötödik dimenzió frekvenciájába, sokan közületek el sem akarják olvasni azokat; untatnak titeket. Azt mondjátok jó, Adama ezt már hallottuk ezelőtt. És tényleg, már sokszor hallottátok, és nem érdekeltek titeket ezek az egyszerű tanítások. Továbbra is itt kóvályogtok fájdalomban és küzdelemben, abban a dimenzióban, amit úgy ítéltek meg, hogy már nem a ti igazságotok.

Az elmét nem lehet kikapcsolni. Az emberiségnek van egy elméje, és ennek megvan a célja. A fizikai testnek is van egy saját elméje; ez a teljességetek része. Tudjátok, hogy az a rezgés, amit kerestek, a szíveteken keresztül érkezik, de mi nem tudjuk megtenni ezt helyettetek. Nem tudunk nektek listát adni azokról a lépésekről melyeket, ha követtek, teljesen ebbe a rezgésbe kerültök. Engednetek kell, majd engednetek kell újra és újra, megkötések, behatárolások, vagy bármiféle elvárás nélkül arra vonatkozóan, hogy valaminek ilyen vagy olyan módon kell megtörténnie. Olyan hatalmas teremtő erő vagy, hogy amikor elvárással vagy arra vonatkozóan, hogy valaminek egy meghatározott módon kell megtörténnie, akkor semmi sem tud megtörténni. Szokj hozzá ahhoz, hogy megengeded Istennek belül, Isteni Eszenciádnak, hogy irányítsa utadat, és vezessen egészen hazáig, lépésről lépésre. Mindannyian szakértőkké váltatok abban, hogyan lehet fájdalmas módon összezavarni és bebonyolítani az életeteket. Magatok körül tartotok egy szerkezetet arról, hogyan kell a dolgoknak jelentkezniük, és ebbe a szerkezetbe semmi sem képes behatolni. Ez az erősségetek, ez azonban nem igazán válik hasznotokra a harmadik dimenziós tudatosságon túl.

Van egy különbség aközött, hogy eldöntöd, mit akarsz, megtalálod az igazságát annak, amit akarsz, és aközött, hogy egy hosszú listát állítasz össze arról, hogyan kell majd mindennek megjelennie számodra. A jelenlegi fázisban szinte egyikőtök sem rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kettő között különbséget tegyen. Oly sokáig voltatok a behatároltság paradigmájának csapdájában, hogy most nehezen tudjátok, úgymond elszakítani tőle magatokat. Amit mi kérünk tőletek, csináljatok most meg egy egyszerű gyakorlatot, és kezdjetek játszani vele. Ez a gyakorlat abból áll, dobj el minden elvárást arról, hogyan kellene lennie a dolgoknak, minek kellene lennie; egyszerűen dobd el, majd örömmel és hálával kezd el megteremteni, és élni az életedet a most pillanatában! Nyílj meg nagyon, hogy befogadd szíved vágyait, azonban ne legyen elvárásod, hogy mindez, hogy fog eljutni hozzád. Csak engedd, engedd és légy nyitott a meglepetésre.

Azt mondjuk neked ebben a pillanatban, dobj el minden elvárást. A második lépés, dobj el minden ítélkezést. Ezek nagyon nagy lépések számodra, és mindenki más számára is. Az elméd túl sokáig összpontosított erre a két dologra. Ezek voltak az erényeitek ebben az inkarnációban, hogy úgy mondjam. Alkut alku után kötöttél, egyiket a másik után. Megteszem ezt és ezt, ha ez és ez fog történni. Megteszem azt, ha amaz fog történni. És újra mondom, ez most nem erről meg arról szól; mind olyan választásokról szól, amelyeket szabadon és szabad akaratodból hozol meg a szívközpontodból. Arról van szó, légy örömteli a szolgálatban és mindennapi életedben, nem azért, mert azt mondták, hogy erre van szükséged, hanem mert ez az, amit tenni akarsz. Nem arról van szó, hogy akarj az ötödik dimenziós rezgésbe lépni, mert az elvárásod az, hogy ez majd elveszi a szenvedéseket és fájdalmakat, amelyeket átéltél. Arról van szó, hogy azért lépj az ötödik dimenziós rezgésbe, mert ez vagy te, ez a te igazságod, és ez most számodra a következő lépés.

Légy tudatában annak, az ötödik dimenziós rezgésben új kihívásokkal szembesülsz. Amint a tested és a rezgésed tisztul, mindig folyamatos fejlődésben vagy, mindig újabb szintre kell lépned. Sokan közületek nem jöttetek még rá, a felemelkedésetek nem ér véget az ötödik dimenzióban. Ez csak a kezdete egy csodálatos és örökkévaló utazásnak. Tudd, innen kezdve folyamatosan emelkedni fogsz egyik szintről a másikra, egyik dicsőségből egy még nagyobb dicsőségbe, mindörökre az örökkévalóságban. A felemelkedés útja sosem ér véget. Ez a te természeted és születési jogod.

A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba való Végső Bebocsátáshoz

Közvetítette: Aurelia Louise Jones

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése