2013. május 12., vasárnap

AZ ÚJ TEREMTÉS...







AZ ÚJ TEREMTÉS...

Egy új entitás, egy új valaki, egy új LÉLEK születik most.
AZ, AKI MOST VAGYTOK.
A régi szerződésetek lejárt, a régi karmátokat letettétek. Most az életetek új könyvét kezditek írni, amelyben még csak üres lapok vannak és arra várna, hogy megtöltsétek őket az ÚJ TEREMTÉSSEL!

Hát kedveseim, öleljétek meg azt az éneteket, aki mellettetek ül!
Hosszú, nehéz és fárasztó utat tett meg. Most készen áll arra, hogy visszatérjen a fátyol másik oldalára. Öleljétek meg őt, aki mellettetek ül, hiszen ez az az arc, akit a tükörben láttatok minden egyes reggel, amikor a tükörbe néztetek. Ez az aspektusotok átélte a gyermekkori nehézségeket és küzdelmek, s a leges-legnehezebb utat választotta. Most készen áll a távozásra. Köszönjétek meg a lelketeknek hogy ennyi mindent kibírt !

Emléke még egy ideig ott lesz veled, de az energiája épp most távozik, hogy szabaddá tegye az utat az ÚJ ISTENI ÉN SZÁMÁRA, AMI MOST KEZD BEJÖNNI.
Mint tudjátok, a régi már egy ideje arra vár, hogy elmehessen. De addig nem tudott elmenni, amíg a ti isteni énetek fel nem ébredt eléggé, hogy az ÚJ EMBERANGYAL MEGJELENHESSEN.
Már csak egyet kér tőletek, hogy tiszteljétek és ismerjétek el őt, és mondjatok neki köszönetet.
TISZTELD AZ ÉNEDET ÉS SZERES ŐT!
Öleld meg mindazokért amit tett, és mindazért amit adott.
Most már készen álltok arra, hogy kezdjétek valóban megérteni az ÚJ HÁZATOKAT. Az Új Házatokba nem vihetitek be a múltatokat. Csak az emlékeit. A múlt már csak gondolat és tapasztalat.
Az Új Házatokban most el kell engednetek még a régi éneteket is, akiről azt hittétek, hogy ti vagytok.

Most csodálkozva figyelitek azokat a változásokat, melyek a testetekben végbemennek. Eltűnődtök, mik azok az érzések, amiket mostanában éreztetek, talán azt is hittétek, hogy kezd elmenni az eszetek. Nem értitek, miért vagytok szétszórtak.

Az új ÉNT már nem köti a karma és a szerződés. Nem kötődik a múlthoz, már csak a jelenben él!