2013. június 11., kedd

A benned élő Fény

935151_267773860029329_1158832917_n.jpg


A benned élő Fény megvilágítja előtted az utat, nem kell mást tenned, mint rábízni magad az isteni vezetésre.

Mi emberek sokan vagyunk akik átadjuk magunkat az isteni vezetésnek, de mégis valahogy mi magunk akarjuk megoldani a dolgainkat.
Erre legjobb tanítás a 2010- es üzenetem.


1295943625_35.jpg

Az Irgalom egy út
 
 
 
    Ha nem figyelsz elég mélyen magadra, a változás sokszor távolra visz önmagadtól, mert belefeledkezel a hiányosságokba, és nem látod meg az Élet szebbik oldalát.
Nem látod meg azt az Isteni Tervet, amely kibontakozóban van előtted, mivel meg akarod oldani, ki akarod pótolni az éppen felmerülő problémás helyzeteket,- ahelyett, hogy minden problémádat az ÉN Isteni Irgalmas szívembe helyeznél el.
Valójában átadod NEKEM gondjaidat, de mégis különböző javaslatokat teszel, miképp és hogyan oldjam meg. A bizalom és a ráhagyatkozás ilyenkor nem az erősséged.
Az ÉN Isteni Irgalmam és Szentséges Szívem, olyan lehetetlennek tűnő helyzetekben is megoldást talál, amit te egyébként emberi tudattal, átlátható módon semmiképp nem tudnál megoldani és a megvalósulás mezejére vinni.
Ezért hát arra kérlek benneteket emberek, az Isteni Irgalmasságomban merüljetek el.
  
   Az Irgalom egy Szentség, amely által szíveteket megnyitva közelebb kerülhettek az Istenihez, mindahhoz a megnyilvánuláshoz, amelyben lelketek olyan magasságokat jár be, miszerint az ATYA minden egyszülött gyermekének lehetővé teszi az isteni megtérés példázatát,- módot, lehetőséget ad, újabb és újabb megtérésekre.  
Abban pedig, hogy ezt mikor teszitek meg, nektek kell döntést hoznotok.
Az Isteni Irgalom, az élet minden percében egy nyitott kapu, amely minden egyszülött gyermek előtt kitárja szívét az arra rászorulóknak.
Az Irgalom egy út, amelyen keresztül elvezet utad a MENNYEI ATYÁHOZ, hazatérsz az Ő ORSZÁGÁBA,- lehetőséget kapva a teljesség megélésére.
Belső Hang által lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin
 


 
„Gondoskodj, TE!”

Az üzenetet az Úr egy szentség hírében meghalt nápolyi ferences szerzetespapnak,Don Dolindo Ruotolnak adta,aki 1882-ben született,s a boldoggáavatása folyamatban van.


"Miért vagytok nyugtalanok és zavarodottak? 
- Hagyjátok rám a gondjaitokat, minden ügyeteket, és megnyugszotok. 
Bizony mondom nektek, minden valódi, vak és teljes odaadási gesztusotok meghozza az eredményt, amire vágytok, és megoldja a kibírhatatlan helyzeteket! 
Az, hogy rám hagyatkoztok, nem azt jelenti, hogy aggódtok, nyugtalankodtok és kétségbeestek, majd végül izgatottan megkértek, hogy segítsek.
Az Istenre-hagyatkozás azt jelenti, hogy nyugodtan becsukjátok lelketek szemét, és átadjátok magatokat nekem, hogy fölvegyelek a karomba, és átvigyelek a túlsó partra, mint egy anya az alvó kisgyermekét. 
Ami zaklatottá tesz és nagyon árt nektek, az a rágódás, az egy gondolat körüli forgás, az aggodalmaskodás, amivel kínozzátok magatokat, mert azt hiszitek, hogy mindenáron nektek kell mindent megoldani. . 
Pedig mennyi mindent tudok tenni, ha a lélek lelki és anyagi szükségleteiben hozzám fordul, rám néz és azt mondja: „Gondoskodj, TE!”, és közben becsukja a szemét, és megnyugszik bennem! .
Kevés kegyelmet kaptok, ha gyötritek magatokat, hogy megkapjátok, de nagyon sokat kaptok, ha az imátok a teljes önátadás és bizalomteli ráhagyatkozás.
A szenvedésben imádkoztok, hogy vegyem el, de úgy vegyem el, ahogy ti elképzelitek. 
Hozzám fordultok, de azt akarjátok, hogy én alkalmazkodjak a ti elgondolásotokhoz. 
Olyanok vagytok, mint az a beteg, aki orvoshoz megy, mégis ő maga akarja meghatározni, hogy milyen legyen a gyógymód. Ne így imádkozzatok, hanem úgy, ahogy tanítottalak titeket a Miatyánkban: „Szenteltessék meg a Te neved!” - ez azt jelenti: Dicsőítsen meg ez a bajom és szorongatásom. . 
„Jöjjön el a Te országod” azt jelenti: Minden építse a Te országodat bennünk és a világban. .
„Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is” azt jelenti: Tégy ebben az ügyben úgy, ahogy a legjobbnak látod az öröklétünk és a földi életünk szempontjából.”
Ha igazán azt mondjátok: „Legyen meg a Te akaratod!”, vagy: „Gondoskodj Te!”, akkor beavatkozom egész mindenhatóságommal, és megoldom a kilátástalan helyzetet. 
És ha azt látod, hogy a helyzet rosszabbodott, ahelyett, hogy javult volna, akkor se nyugtalankodj! 
Csukd be a szemed, és mondd bizalommal: „Legyen meg a Te akaratod, gondoskodj Te!” 
Bizony mondom neked, gondoskodni fogok, beavatkozom, mint egy orvos, és akár csodát is teszek, ha kell.
Azt látod, hogy a beteg állapota rosszabbodott? 
Ne nyugtalankodj! Csukd be a szemed, és mondd: „Gondoskodj Te!” 
Bizony mondom neked, gondoskodni fogok."

RÉGI ÉS ÚJ ENERGIÁK






RÉGI ÉS ÚJ ENERGIÁK

A régi és aj új energiák, olyan mint az olaj és a víz. 
Ahogyan ti is érzitek, egyre érzékenyebbek vagytok lelkileg, érzelmileg és spirituálisan is. Nehéz ezeknek az energiáknak bejönniük, amíg ti ragaszkodtok a régi dolgokhoz. 
Hát igen, sokan ébredtek mostanában arra hajnali 3-4 óra körül, hogy találgatjátok, KIK IS VAGYTOK , ÉS MI AZ AMIT MOST TESZTEK. 
Több oka van annak, hogy ezekben az időpontokban rendszeresen felébredtek. Egyik az, hogy éppen befejeztetek egy sorozatot abból, amit ti álomnak neveztek - és amit mi valóságnak nevezünk - ami abban az időben történik,mielőtt még a Földre jöttetek volna, hogy segítsetek feloldani a dualitás energiáját. Ezekből az utazásokból úgy jöttetek vissza, mint egy rémálomból, olykor tele stresszel. Ettől felébredtek. És van, hogy szándékosan felébresztünk benneteket ezekből az álmokból, mert tudjuk, hogy pár órát még pihennetek kell mielőtt dolgozni mentek.

Hajnali 3-4 órakor felébredtek és elgondolkodtok emberi létetekről. Azon tűnődtök, hogy KIK VAGYTOK, ÉS MERRE MENJETEK. MERT A LEGTÖBBEN CSAK EGY MEGOLDÁST TALÁLTOK: ELENGEDNI, ELENGEDNI....
Halljuk, mikor azt mondjátok: " Nem tudom merre menjek. Nem tudom mit tegyek most? Már nem tudom mi a helyes, és mi nem, ezért csak elengedem. "
Amikor elengedsz, akkor annak a szerető karjaiba zuhansz, aki igazán vagy. a LÉLEK KARJAIBA, ISTEN KARJAIBA, AKI TE VAGY.

Amikor elengedsz, nem esel bele a forró üstbe. Nem esel bele a feneketlen mélységbe, még ha félsz is ettől. Istennek a szerető karjaiba eset, aki TE VAGY.

Másként fogtok ezután döntéseket hozni az életetekben. Hozzá vagytok szokva, hogy nap mint nap döntéseket hoztok, minden nap választanotok kell.
Az Új Energiában a választásotok nem korlátozódik a dualitás adta lehetőségekre, fény vagy sötétség, pozitív vagy negatív...stb.

Van új választási lehetőség. Nevezzük MINDEN-nek - M-I-N-D-E-N.
Ez az isteni tudásból fog kibontakozni. Olyan megoldást kínál, mely felülmúlja a többit. Tudásként fog megtalálni benneteket. Nem kell végigmennetek azokon a mentális gyakorlatokon, amikor jobb, bal vagy közép közül választottatok.

FENTRŐL FOG ÉRKEZNI. MINDEN lesz. A MINDEN LÉTEZŐ lesz. Nem fogjátok választásnak érezni. Egyszerűen egy tudás lesz, isteni tudás. MINDEN teljesnek és tökéletesnek fog érződni, amiben MINDEN BENNE VAN.

MINDENT ÁT FOG HATNI A SZERETET, míg az addigi választási lehetőségeitek csak részmegoldásnak fognak tűnni.


forrás:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=212033748931457&set=a.161037377364428.35763.161032404031592&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged