2014. november 7., péntek

Sandalphon arkangyal üzenetei: 11:11 aktivációs kód/A hitrendszeretek próbája (2014.nov.7.)



Drága testvéreim/fénytestvéreim!

Ez a hónap most erőteljesen megdolgozza a bennetek lévő hitrendszert és érzelmeiteket. Ahány ember, annyi igazság létezik. De az Univerzum egyetlen Igazsága a Szeretet. 
Mi tesz boldogabbá? Mikor igazat mondasz, vagy amikor hazugsággal érsz el valamit? Ez a hónap ezt fogja kideríteni. 
Bármi is történik, mindig azt kérdezzétek meg magatoktól: Hol van ebben a Szeretet?
A Szeretet, ami a Valós lényetek. A Szeretet, ami összeköt benneteket.
Együtt minden könnyebb, mint külön. Engedjétek be a Szeretetet a lelketek legbelső részeibe, hogy testeteket átjárja az isteni Fény. 
Ez a hónap a szétválásokról is szól. De ilyenkor is gondoljatok bele mindig, hogy a Szeretet vajon szétválaszt? A Szeretet csak összekötni tud. A Szeretet összeköt mindent és mindenkit.
Ez a világ az illúziókra épül, mivel csak ti látjátok fizikai sűrűségben. De valójában rezgésekből, hangokból áll össze. Amikor negatív erőkre hivatkoztok-negatívan viselkedtek, akkor az csak a Szeretet és a Fény hiánya, és pont, hogy ezzel vonzzátok be őket magatokhoz.
Amikor igazán szerettek valakit, akkor minden akadály megszűnik, eltűnik minden félelem, és bármit képesek vagytok megtenni azokért, akit/akiket szerettek.
Vagy Félsz, vagy Szeretsz. Ez a két pólus létezik. Ez a két eltérő rezgésszintű állapot.
Ha Félsz, kérdezd meg magadtól,hogy "Mitől félek?"
Hiszen Szeretetből teremtődtél és Szeretet által létezel. A Szeretet a természetes állapotod a MOSTban is és mindörökké.
Minden, ami ennél kevesebb érzés - vagyis nem Szeretetből fakad - azt jelzi, hogy nem isteni énedet éled abban a pillanatban. Lépj ki ebből az "ördögi körből", nyisd ki a szíved a Szeretet felé, és érezd a Teremtő csodálatos Fényét.
Az emberi egó/és egyéb negatív entitásoktól való sugallatok/hangok/belső hangok képesek olyan tetteket is végrehajtatni veletek, amit lehet, hogy később megbántok. Például évekig ismertek valakit és szeretitek, de egy nap valami megváltozik valamiért. Magatok se tudjátok, hogy miért, csak valaki, valami ezt sugallja nektek. De ez a sugallat csak illúzió, mivel a Szeretet soha nem választ szét. A Szeretet épphogy összehozza az embereket. Ilyen helyzetbe mindig gondoljátok át a dolgot, hogy egy évekig tartó barátságot/szerelmet/kapcsolatot, ami Szeretetre épül - és a másik fél Szeret titeket utána is  - érdemes-e szétszakítani egy olyan sugallatra/érzésre/hangra, ami nem szereteten alapul. Az emberi egó és ezek az érzések gyorsan eltudják felejtetni a közös szereteten alapuló élményeket, az öleléseket, és azt, mikor azt mondtátok egymásnak,hogy SZERETLEK.
Ne hagyjátok, hogy egy kapcsolat a hazugságra épüljön, hiszen az Igazi érzések Szeretettel teliek és Valósak.
Az igazi Szeretet sosem felejt és sosem adja fel a Reményt. Ti se adjátok fel soha semmilyen körülmények között. Szeressetek Feltétel Nélküli Szeretettel mindenkit nemtől/kortól/hitrendszertől/etnikumtól függetlenül.
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...
November 11-én lesz a hónap legerősebb napja. Erősödni fognak intuitív érzéseitek és felsőbbik énjeitekhez való kapcsolatotok a 11:11 aktivációs kód miatt. Ezen a napon isteni energiák áradnak majd a Földre. És fő feladatuk az Egyensúly megteremtése, kiegyenlítése lesz. Felszínre kerülnek a lelki sérülések, emlékek, fájdalmak. Bármi is lesz az, amit előhoz ez az energia, azért lesz, hogy felismerjétek, és megbocsássatok magatoknak (ebben segítségetekre lehet Zadkiel arkangyal  is. Csak hívjátok bátran). Erősítsétek meg magatokat érzelmileg.
Kövessétek és hallgassatok mindig szívetekre, mert az mindig az Igazságot mutatja. De ha nem vagytok biztosak magatokban, és elbizonytalanodtok, segítségetekre lehet Zadkiel arkangyal, az Igazságosság - és a megbocsátás - arkangyala.
Kedveseim, nem véletlenül vagytok itt és MOST ezen a gyönyörű bolygón, amit Gaiának hívnak. A Ti feladatotok (különösen a MAG népének!), hogy végre összefogjatok. EGYséget alkossatok...
A belsőtökre hallgassatok és a jelenre koncentráljatok. A feladatotokra, a küldetésetekre. Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...
És egy fontos dolgot sose felejtsetek el, bármi is történik veletek: Sose hagyjátok meginogni a hiteteket!
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!

Sandalphon arkangyal

"Közvetítette": Bárány Tünde N. /www.fenyorveny.hu

Fényörvény: http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sandalphon-arkangyal-uzenetei1111.html





Aktuális energiák: 2014. november 7.- 10.-ig

November 07. péntek 
Akár anyagi, akár érzelmi boldogulásunk válik mostanában kérdésessé, a szombatra virradó álmok megmutatják, hogyan léphetünk rá egy olyan útra, amely a világossághoz, az újjászületéshez vezet. (Biztonsággal kapcsolatban érdemes tudni, hogy mindig önmagunkban és soha nem kívül találjuk meg - az anyag mulandó, a lélek örök.
 Álmokkal kapcsolatban pedig, hogy igen magas intelligenciaszinten íródnak és mindig rámutatnak arra, hogyan tegyük még teljesebbé életünket - ha sokkoló hatásúak, akkor pláne, hiszen épp azért akarják felkelteni a figyelmet, hogy észrevegyük, mivel jobbíthatunk, segíthetünk önmagunkon. Álmainkat tehát becsüljük, értékeljük, és mindig tartsuk szem előtt, hogy - ritka kivétellel - önmagunk belső világát tárják elénk!)

A Hold ma is a Bika kényelmes, földies jegyében jár. A lelkiség és érzések princípiuma háromszöget képez a Vénusszal (nőiség, érzelmek, párkapcsolat, termékenység) és a Jupiterrel (magasabb összefüggések megértése, hit, bizalom, igazság, bölcs belátás).
A Hold és a Vénusz a külső-belső biztonsággal-biztossággal kapcsolatos megéléseket, érzéseket mutatják, ezek együttes elfogadására, a bőségre tudunk megnyílni.
 A testi megélések nagy szerepet kapnak most (evés, szexualitás, stb.) és még inkább az, hogy érzéseinket anyagba ültessük, kézzel foghatóan megéljük. Ha felismertük, mit érdemes átalakítani, megemelni magunkban, akkor most tudunk tenni ezért.
Önmagunk felé is irányuló (!) szeretettel, mások felé irányuló elfogadással, megbocsátással és főként a saját cselekvéseinkre, magatartásunkra való rálátással tudjuk megoldani a most feszítő helyzeteket. Ideje látni, hogy nem a külsőségek, nem a csomagolás, hanem a belső tartalom, a lélek-otthon megléte adja a stabilitást és az élvezetet is.
A nap második felében már a női erő, az igaz szerelem és vágy lehet a megoldás.
Ha biztosan tudjuk, hogy igaz utat járunk, bátran képviselhetjük azt, az irányítást ne adjuk át másnak sorsunk felett!
Ma bátran merjünk szembenézni önmagunkkal, tanulni abból, mi által bizonytalanítottuk el saját magunkat, és ha másképp nem megy... adjuk fel! Ott majd megoldják.

November 08. szombat - 09. vasárnap - 10. hétfő

Szombaton a Hold már az Ikrek jegyébe lép és hétfő reggelig itt vándorol.
A lelki-érzelmi különbségek, polaritások tapasztalásának idejét éljük, ugyanakkor a lelki kommunikáció, az érzések kifejezése válik fontossá. Szombaton inkább az érzékeltetés, a tisztánérzés működhet könnyen, mint a szavak korlátolt lehetőségei. E napon felszínre kerülhetnek igen mélyről fakadó élmények, ideje leszámolni függőségeinkkel, félelmeinkkel és a boldogabb jövő érdekében felszabadulni.
A Hold a Bika csillagkép alatt az anyagba ültetés, a bőség, a gyarapodás idejét mutatja, a tudati-lelki szinteken. A délutáni-esti időszakban a szellemi termékenység ideje van, az esti órákban pedig mindannyian képessé válunk arra, hogy a jövőbe érzékeljünk, előrelássunk, megérezzük azt, mi is jelenti a magasabb minőségben való létezést, működést.
A Merkúr éjféltájban a Skorpió jegyébe lép, így érdeklődésünk és gondolkodásunk ismét a mélységek, a rejtélyek, a mögöttes, láthatatlan működések felé fordul. Saját gondolataink világában mostantól leszámolhatunk azokkal, amelyek oda nem illőek, negatívak, lehúzóak, szeretetlenek - fordítsuk a nyílhegyet inkább önmagunk belső világa és ne társaink felé!

Vasárnap a kettősségeken az önismeret segít túljutni. A mai nap a tetőpontja egy olyan fejlesztő folyamatnak, amely által megvalósíthatunk valamit.

Legyen az érzelmi megújulás, női minőség emelése, termékenyebbé-tevőbbé válás, vagy rálátás az igazságokra, esetleg mindegyik egyszerre. A kulcs most is abban van, hogy magunkban és nem kívül keresünk. Tanítások érkezhetnek mértékletességről, önirányításról, ösztöneink uralásáról. A múlt igazságai tisztán megmutatkoznak, főleg párkapcsolatunkat, vagy kapcsolati mintáinkat tekintve.

Érdemes tudatában lenni annak, hogy amit megélünk, az eddigi tetteink, döntéseink, működésünk, gondolkodásunk visszhangja, vagy régről hozott mintáink megjelenése, melyet oldani tudunk.

Hétfőre virradó álmaink és a reggeli órák szólnak a nemes küldetéseink felvállalásáról. Éjfélkor teljesedik be a Mars és a Plútó bolygók együttállása. Mágikus erőben áll velük a Merkúr, az Angyal csillagkép alatt, így a ráérzékelések és angyali segítő erők eleve jelen vannak a folyamatban. Itt az ideje, hogy koncentrált erővel törjünk ki régi hiedelmeinkből, leszámolva kisebbségi komplexusokkal, szűkségtudattal és önkorlátozó magatartásainkkal, az égi rendeltetés és kiteljesedés javára.
E napon csupa ösztönző, serkentő élményt kapunk a megújulásra, az önkifejezésre és a szabad, tiszta állapot elérésére. Délelőtt a Hold már a Rák jegyében jár, erősítve az intuíciót, érzékenységet, anyai ösztönöket, gondoskodó hajlamot.

Most képesek vagyunk ráérezni a szavak, gesztusok, mozdulatok mögötti, valódi üzenetekre, érzelmekre.


Kiegészítő írás Annától a mostani időszakra:

A bőség energia befogadásának útjában álló akadályok lerombolása


Faith szerint: ,,Beléptünk a BŐSÉG anyagi megvalósulásába. De ehhez rendezni kell a tartozásokat... és legtöbbször úgy rendeződik, hogy leveted magadról, kilépsz az eddigi rendből, mert az nem az isteni, hanem az emberi "rend" volt. Amint mersz beleugrani a szakadékba anyagi téren is, vagyis felvállalod a NÉLKÜLözést, utat nyitsz az isteni megvalósulásnak az anyagban is. Vagyis áradni fog a bőség...Amint lemondasz az elmebeli megoldásokról, minden oldalról áradni fog a szinkronicitás..."
Az égi jelölések mindezt alátámasztják - a Bak jegyében, a Nyilas csillagkép alatt, hétfőn együttáll a Mars és a Plútó. A Bakhoz köthető a szigorú rend minősége, az emberi törvények szorító ereje és az abból való kitörés, a lényegre koncentrálás - leszűkítés elve.
 A Nyilas mögötte a magasabb, égi igazságok és tudás elhozója. A Mars, mint a zárt rendszerből való kitörés és felemelkedés, a Plútó, mint a robbanásszerű változás, megújulás és regeneráló erő, most összeadódott energiával segítik azt, hogy eddigi rögzüléseinkből és szűkségtudatunkból kitörjünk!

Ha más lehetőséget nem adunk magunknak a bőségre, akkor a kényszerítés elvét kell alkalmazniuk kedves égi testvéreinknek, hogy végre fejet hajtsunk a sors akarata előtt - vagyis a reánk hulló áldás, bőség, boldogság előtt! Az együttállást uraló Szaturnusz képviseli ezt a mélységes alázatot, amely gyakorlatilag megengedése annak, hogy a hétköznapi szinten, gyakran tévútra vivő, tudatos döntéseinket az égi gondviselés és áldás felülírja!
A fényes Nap, a termékeny erők és anyagi élvezetek Vénusza és a Szaturnusz hármas együttállása a Skorpió minőségileg átalakító jegyében, szintén ezt az üzenetet hozza.

Lassan, fokozatosan történik az átalakulás, amíg egyértelműen megérünk a bőségre és fogadni tudjuk azt.

Zentai Anna

-- 









Alcyon Plejádok 23/1 – Az Elit Titkos Fegyverei: Ebola, Iá-Iliá, Terrorizmus, Éghajlatváltozás...

A globalista birodalom, még az elkerülhetetlen összeomlása előtt, további károkat akar okozni nekünk, és erről nagyszámú bizonyíték áll rendelkezésre, amelyeket nehéz szívvel ismertetünk, mert nagyon fontosak a túlélésünkhöz. Ttöbb százezer ártatlan embernek kellett elhagynia a földjét, a városát, az otthonát, míg másokat gyalázatos körülmények között, kegyetlenül és embertelen módon gyilkolnak le. Ezek közvetlenül érintenek minket, mivel akármelyik független állam hirtelen terrorista cselekményt követhet el, nyílt vagy titkos háborúkba bocsátkozhat. Ha ezeknek nem vetnek véget, a lehető leghamarabb, akkor nem csak Afrikának, a Közel-Keletnek és Eurázsiának lesz vége, hanem az egész világnak is.

Ezért jól kell ismernünk az okokat és a titkos mozgatórugókat, amelyek a legrejtettebb, legárnyékosabb sötétségből erednek, gyalogok által kísérve, akik hűségesen engedelmeskednek nekik, és irányítanak minket...

De hogyan lehetséges az, hogy még mindig kontrollálják és kisajátítják a jogainkat és nem veszünk észre semmit, amit az elit titokban és arcátlanul a hátunk mögött tesz?

Ha elszakadnánk el egy kicsit a hatalmas kibernetikai hálótól és a függőséget okozó internettől, amely eltávolít minket a valóságtól, és nagy mértékben zombivá tesz minket, akkor egyáltalán nem lennénk ennyire tudatlanok, robotikusak és elveszettek. Nem is zsákmányolnák ki arcátlanul az életünket, a pszichénket és a tudatosságunkat.

Mindezt arra alapozunk, ami nyíltan vagy titokban történik világszerte és ami világosan látható pénzügyi, geopolitikai, geostratégiai szinten. Ez katonai konfliktusokat, kormányváltást vált ki, mivel a lakosság fellázad az elit ellen. Így addig gyakorolnak nyomást, míg a végén kirobbantják az áhított Termonukleáris Világháborút. Ezért most sürgős nekik, hogy különböző, törvényes kormányzatokat döntsenek meg, és feszültséget keltsenek a világban…

A videót készítette: Alcyon

Enigmák - Mi készül a világban? – 2014.11.05.


SINETHA ÜZENETE A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓTÓL: VALÓSÁGOTOK VÁLTOZÁSAI (2014.NOV.6.)


Selamat jarin,Selamat ja!
Eljött a pillanat,hogy ismét szóljunk hozzátok és ez nagy öröm számunkra. Öröm látni minden testvérünket ezen a különleges bolygón. Érezzétek át ti is ezt az örömöt velünk!
A jelen pillanat egy különleges helyzet,amiben vagyunk. A felébredés folyamata fontos részéhez érkezett el,amit sokan éreztek is,akik olvassátok ezeket a közléseket. Hasonlatos ez ahhoz,mint amikor a hernyó fáradtságos munkával bábbá formálja önmagát,hogy aztán színes,repülő csodaként szülessen újra. Ezt az utat kell nektek is végig élnetek és a példánál maradva jelen pillanatban a folyamat ott áll,hogy kezdenek megrepedezni a kemény bábok. Már nem teljesen a régi,de még nem egészen új. Felfokozott átmenetet éltek,mind érzelmileg,mind más területeken,de mindez a ti érdeketeket szolgálja. Megvannak az eszközeitek,hogy ezeket a nehéz szakaszokat elviselhetőbbé tegyétek,segítsetek egymáson,tanítsátok egymást! Sok fénymunkás testvérünk vállalta a földi létezést ezekben az időkben,ám a tudás csak akkor válik élővé és használhatóvá ha tovább adjátok. Tegyétek hát!
Többször szóltunk már az általatok élt valóság változásairól,most ismét el kell mondanunk néhány dolgot. Társadalmaitok hatalmi rendszerei a végnapjukat élik. Elkerülhetetlen az átrendeződés,ezt sokan tudják és még többen fogják. Ám mélységes szeretettel arra kérünk benneteket emlékezzetek arra kik is vagytok. Ti vagytok a végtelen fény,mindannyian,egytől egyig. A fény mindig békésen,szelíden és határozottan áramlik. Kövessétek ti is ezt az utat. Ne fogadjátok el az erőszakot és egymás elnyomását. A változásnak,amennyire csak lehetséges,békésnek és szeretetteljesnek kell lennie,mert erre kívánjátok építeni az új valóságot,nem igaz? Nem pedig félelemre. Mert valójában csak két érzelem létezik: a Szeretet és a Félelem. Minden más ezek változata és egyedül rajtatok áll, melyik mellé álltok.
Több másik csatornán is elmondtuk már nektek,hogy társadalmatok átalakítása elkerülhetetlen és szükséges. Hogy a jog,pénz és minden más gazdasági rendszereket új alapokra kell helyeznünk. De ennek elengedhetetlen feltétele a tanulás és tanítás. Meg kell tudnotok és értenetek kik is vagytok valójában. Újra kell tanulnotok mindent,amit magatokról tudtok,együtt kell működnünk,hogy a valódi tudás mindenkié lehessen. Hamarosan szellemi tanítok jelennek meg világotokban,szerte az univerzumból,hogy visszaadják nektek elfeledett tudásotokat és az univerzum összes faja békében együttműködhessen. Nem,ne féljetek! Minden tervezetten,az Örök Létező irányításával történik. Onnan ismerhetitek fel ezeket az új tanítókat külsejükön kívül,hogy hatalmas,végtelen szeretetet éltek meg ha ők szólnak. Nem úgy,mint a hamis forrásokból merítő lelkek,akik félelemre alapozva vágynak irányítani. Figyeljétek magotok,lelketek hangját.
Magatok mögött kell hagynotok minden szükségtelen energiát és befogadnotok az újat. Erről szólnak az eljövő idők. Mi veletek vagyunk a lét minden pillanatában.
A létezés határtalan szeretete tartson titeket egységben! Békével.
Sinetha