2015. április 29., szerda

Totális újjászületés vár rád májusban – felkészültél?





Ebben a hónapban úgy születsz majd újjá, ahogy a hernyó pillangóvá alakul a bebábozódás után. Egy részét megőrzöd majd korábbi önmagadnak, de ugyanakkor új képességekre is szert teszel
Az átalakulás során olyan új területeket fedezel fel önmagadban, amik egészen idáig zárva voltak előtted. A pillangó születése előtt hernyóként éli az életét és kizárólag az apró lábaival képes előre haladni, szigorúan a földhöz kötve a testét. Miután azonban bebábozódik és átalakul színes szárnyakkal születik újra, ami képessé teszi a repülésre.

Készülj fel a bebábozódásra

A te átalakulásod is a pillangóéhoz lesz hasonlatos ebben a hónapban. Úgy érzed majd magad, mint aki teljesen elszigetelődött a külvilágtól. Ez lesz a te bebábozódásod időszaka. Ki kell zárnod a külvilágot ahhoz, hogy a folyamat megtörténhessen. Az újjászületés folyamatában el kell engedned a lényed egy korábbi részét, amit nem vihetsz magaddal az új életedbe. Ugyanakkor meg kell értened, hogy mi az az új, ami ebben a pillanatban részévé válik az életednek.
Az újdonság befogadása és megértése sokszor legalább annyira ijesztő, mint a múlt elengedése. Az átalakulás elsősorban rólad szól, de nem jelenti azt, hogy nem érinti a környezetedet is. Lehet, hogy lesznek emberek, akiket el kell engedned és lesznek, akiket újként kell üdvözölnöd. Könnyen lehet, hogy egy új társ, új otthon, új munka vagy egy életre szóló hivatás kopogtat majd az ajtódon.  Az is lehet, hogy mindez egyszerre történik majd meg vele. Neked az lesz a feladatod, hogy felismerd az újat és igent mondj rá.

Kézzel foghatóvá válnak a vágyaid

Az egészben az a fantasztikus, hogy ezt a változást éppen te magad indítottad útjára a korábbi hónapok energiával együttműködve. Ne ijedj meg, amikor csengetnek és az ajtóban pontosan azt látod, amit korábban elképzeltél. Ugye felismered majd a vágyaidat, amikor két lábon érkeznek az életedbe? Ugye nem fogsz két kézzel tiltakozni az ajándékok miatt, amit az életed átalakulása hoz számodra? Állj készen a legváratlanabb fordulatra és minden pillanatban tudd, hogy mindez az újjászületésedet szolgálja majd.
Mivel ennek az évnek különlegesen erőteljes az energiája, ezért az átalakulásod is különösen lendületesen megy majd végbe. Más körülmények között talán hónapokig is elhúzódna egy ilyen változás, de nem most. Most készülj fel arra, hogy mindez elsöprő erővel megy majd végbe. Nem kapsz majd semmilyen előzetes figyelmeztetést. Egyszer csak megtörténik és kész. Azon kapod magad, hogy már abban egy új élethelyzetben vagy, amiről néhány hónappal ezelőtt még csak álmodoztál.

Az álmaid belépnek a valóságba

Most egy olyan kapu nyílik ki számodra, ami összekapcsolja mindazt, ami odabent van azzal, ami kívülről érkezik. A két világ között most nagyon könnyű lesz közlekedni. Engedd meg, hogy minél több minden jusson ki az álmaid világából a kézzel fogható valóság világába. Ahhoz, hogy az álmaid megvalósulhassanak el kell engedned a biztonságot, amiben két kézzel kapaszkodsz. Nem lehet egyszerre jelen a két életed ugyanabban a valóságban. Az egyiknek el kell mennie és miért ne lenne ez a régi, amit már kinőttél és csak megszokásból ragaszkodsz hozzá.
Fokozatosan összehangolódsz azzal az egyedülálló erővel, amivel megszülettél. Az összehangolódás után egyre magabiztosabbnak érzed magad, tele leszel önbizalommal és energiával, mert folyamatos belső vezetést kapsz a benned élő erőtől, hogy soha többé ne tévedj el az életed útvesztőjében.  Egyetlen dolgod, hogy megismerd, elfogadd és megértsd a benned élő erők természetét és összhangban éld velük a mindennapjaidat.

http://faceportal.hu/totalis-ujjaszuletes-var-rad-majusban-felkeszultel/