2015. május 19., kedd

A héten olyan energiák érkeznek, ami felkap, mint a forgószél






Az elmúlt időszakban, mintha megrekedtél volna kissé és az életed egyfajta tétova várakozással telt volna

Talál túlságosan elkényelmesedtél és mostanra langyos pocsolyává változott az életed, ami sehová sem tart. Itt az ideje, hogy véget vess a lábáztatásnak, mert ideje újra útra kelni.
Hatalmas feladatok állnak még előtted az ideid évben, amiket nem fogsz tudni ölbe tett kézzel megvalósítani.Aggodalomra azonban semmi okod, hiszen a most érkező energiák mindenben támogatnak téged.

Az eheti energiák szó szerint úgy hatnak majd rád mint egy jó erős fenékberugás, ami felhívja a figyelmedet a feladatod fontosságára

Eddig talán elég volt gondolkodnod és ábrándoznod róla mit is kellene tenned, most azonban haladéktalanul cselekedned kell máskülönben kicsúszik a lábad alól a talaj. Ha továbbra is tétovázni akarsz, akkor úgy fogod érezni magad, mintha felkapna egy forgószél, ami akaratod ellenére visz magával az életed ismeretlen vidékeire.
A ezen a héten érkező energiák segítenek megszabadulni azoktól a félelmeidtől, amik eddig visszatartottak attól, hogy végre útnak indulj, beteljesítsd a 2015-ös évre kapott feladatod és megvalósítsd egy régóta dédelgetett vágyadat.

Nem kell megijedned, ha az életed váratlan fordulatot vesz, de állj készen rá, hogy hamarosan minden megváltozik

Át kell lépned egy ajtón és ami mögötte van az mindent megváltoztat körülötted. Az idei évben már sokadik alkalommal köszön vissza a megújulás és az átalakulás energiája és ez egyáltalán nem véletlen. Folyamatos bíztatásra és megerősítésre van szükséged az élettől és sokszor a legjobb megerősítés a helyzet “kényszerítő” ereje, ami megkerülhetetlenné teszi számodra a változást.

Ne várd meg, amíg az élet “rúg seggbe”, állj készen arra,
hogy te magad kezdeményezd a változást.

Ha tisztában vagy a saját energiáddal, akkor nem fognak meglepetést okozni az idei évben még rád váró változások, ugyanis képes leszel együttműködni a történésekkel. A Számmisztikai Útmutató című három kötet olyan személyre szóló segítséget, útmutatást és megerősítést ad neked, ami az életed minden egyes napján veled lesz és segít abba, hogy összhangba kerülj és egyensúlyban maradj a saját egyéni energiáddal.