2015. június 30., kedd

Dr. David R. Hawkins- Tudatszintek




Minden egyes tudatszintet neki megfelelő érzelmek jellemeznek, melyek a Térkép legalján a legnegatívabb és legpusztítóbb érzésekkel kezdődnek, és amelyek öngyilkossághoz, önutálathoz stb. vezetnek. Legalul található még a bűntudat, a rombolás folyamata, és az a fajta látásmód, mely a világot a bűn, a szenvedés, a kísértés és a katasztrófák színhelyeként értelmezi. Ennek a világnak az Istene így vá
lik a végső pusztítóvá, aki végső soron az emberiség abszolút ellensége, hiszen gyűlöli az embert, és örökre a pokol tüzére hajítja, ami a gyűlölködés végső megnyilvánulása.

E szint felett találjuk a Fásultság szintjét, melynek kalibrációs értéke 50.
Az érzelmek a kétségbeesés reménytelen világát tükrözik, a kísérő folyamat pedig az életenergia elvesztése. A világ reménytelennek tűnik, egy reménytelen világ Istene nem szeretetteljes, nem törődik az emberekkel, elnéz mellettük, és csupán bűnös férgeknek tekinti őket. A reménytelen kitaszítottság érzése kíséri, Istent pedig egyáltalán nem létezőnek gondoljuk. E szintet tükrözik az emberiség reménytelenségéről és az Isten haláláról szónokló egzisztencialista gondolkodók.

A Bánat szintjén találjuk a veszteséget, a sajnálkozást, a csüggedést és a lelkesedés halálát. A szomorúság világát látjuk, és egy olyan Istent, aki nem törődik, nem szeret, mivel szomorú és reménytelen világot teremtett.

A Bánat felett találjuk a Félelmet, mely energiamező romboló irányt mutat. Aggodalom, szorongás, pánik és rémület jellemzi. Leengedünk, a világ pedig ijesztő helynek tűnik. Ennek a rémisztő világnak teremtője és Istene ezért egy büntető isten, aki vég nélküli fenyegetésekkel tart félelemben.

A Félelem felett található a Vágyakozás, melyet többségünk jól ismer. Az embereket csapdába ejtik az akarás és a sóvárgás érzelmei. Bekeríti őket az, amire vágynak, ami frusztrációt teremt és egy olyan Isten képét, akitől elkülönülnek, hiszen ez az isten mindig visszatartja tőlük azt, ami ahhoz szükségeltetik, hogy teljesnek és egésznek érezhessék magukat.

A következő energiamező felfelé a Harag, ami komoly jelentőséggel bír. A Harag energiája 150-nél sokkal nagyobb, mint a Bánaté (75). Egy bánatos embernek nagyon alacsony az energiaszintje, de nyilvánvaló, hogy egy dühös embernek óriási energiakészlete van.
Ezen a szinten olyan érzelmek jelennek meg, mint a neheztelés, a gyűlölködés és a sérelmezés, ami a tudatosság folyamataiban kiterjedésként zajlik. A haragból az ember a háborúk, a konfliktusok és az ellenségek versengő világát látja. Isten így polarizálttá válik, egy megtorló és dühös istenné – a nagy büntetővé.

A Harag felett következik a Büszkeség, illetve a spirituális munkára alkalmazva a Spirituális Büszkeség 175-nél. Láthatjuk, hogy a tudatskálán felfelé haladva egyre több az erő. A mezők egyre jobb érzésekkel járnak, ám a Büszkeség még mindig egy romboló érzelem, és ezzel minden spirituális irodalom egyet is ért. Arrogancia és megvetés jellemzi, az i-re a pont pedig a tagadás. A tudatban végbemenő folyamat ezen a szinten a felfuvalkodás. A spirituális munka kapcsán e hozzáállást tükrözve az illető nem hajlandó a dolgokat átbeszélni.

A Büszkeség szintjén lévő személy mindent a hiúság, a fontoskodás és a státusz szerint értelmez, ami olyan Isten-képhez vezet, ami két irányba is haladhat. Ez lehet az ateista álláspont, mely az intellektuális arrogancia következménye, és ami szerint a balféltekés intellektus az ember legmagasabb rendű képessége. Következésképp az észérv dönti el, hogy Isten vajon létezik-e vagy sem. Lehet továbbá a vakbuzgó vagy bigott álláspontja, aki azt állítja, hogy az adott téma minden tudásával rendelkezik, és aki büszkeségében arrogánsan és megvetően viseltetik minden más állásponttal szemben (pl. „halál a hitetlenekre”). Ez nyilvánvalóan a felfuvalkodott ego szüleménye. E szinttel együtt az eddig felsorolt álláspontok mind a 200-as szint integritásának határvonala alá esnek.

Dr. David R. Hawkins - Gyógyulás és Felépülés V. fejezet (IV. rész)

Fordította: Hawkins Tanulócsoport

Világ-panoráma: Ez népvándorlás, honfoglalás! - Echo Tv

A menekültügy valójában népvándorlás, természetes társadalmi, gazdasági világfolyamat. Népvándorlás, honfoglalás. Európa kihal, mert már nem, vagy csak alig születik őslakos gyerek, elvégre Európának melege van, a család, a természetes közösség nem kóser.
S ha egy nép, egy ország, egy térség kihal, akkora természet örök törvénye szerint jönnek helyére életképesebb, szapora nemzetek, törzsek. Mert a multiknak munkaerő és fogyasztó és rabszolga, a bankoknak adósrabszolga kell.


Világ-panoráma: Kinek az érdeke Európa veszte? - Echo Tv


Kinek az érdeke, hogy Európát menekültáradattal ostromolva fölforgassa?
Ki pénzeli s szervezi a népvándorlást? Honnan szedik szerencsétlen menekültek a dollár s euró ezreket a költséges vándorláshoz, utazáshoz? Miből fizetik az embercsempészeket? Miért éppen most, miért éppen idén, 2015­ ben árasztják el ilyen feltűnő méretekben, ilyen folyamatosan a menekültek más földrészekről Európát?
Ami történik, ez az egész népvándorlási őrület egy kiválóan szervezett és végrehajtott gazdasági, pénzügyi művelet része, eszköze.


A DNS-ről



Amikről a "modern" orvostudomány nem beszél...
Ajánlott olvasmány: Robert V.Gerard - Változtasd meg a dns-edet (DNS-aktiválás).

Chamael Arkangyal médiumi közvetítése: A nyár ajándékai 2015-ben






„Ebben az évben számos spirituális leckében találkozik a lélek az elengedéssel.
Az év egyik nagy tanítása az elengedés, ennek megélése és kivitelezése a gyakorlatban. Csak úgy jöhet az új, ha a lélek elengedi a régit. A Föld körüli mágneses tér rezgései egyre csak emelkednek, csodálatos folyamat bontakozik éppen itt és most, és Ti, akik a Földön éltek, a részesei vagytok. Sőt! Nem csupán a részesei vagytok, hanem Ti magatok vagytok a folyamat!
A titok, amit oly sokáig kutatott az emberiség, mára már nem titok. A szív megnyitása a feladat, egyre mélyebb és mélyebb rétegekben. Az emberiség kollektív energetikájában újabb és újabb energiaközpontok, azaz csakrák válnak érzékelhetővé. Az újabb energiaközpontok (nem új, csupán érzékelése egy újabb ajándék) érzékelése a spirituális ajándék, az eddig megtett és elért fejlődés következménye.
A szív tisztulásában tisztul az inkarnációs csillag, a jelen életünk küldetés-kódjait hordozó központ a napfonat csakránál, és tisztul a kommunikáció, a megnyilvánulás. A szív igazsága, a szív szeretete, ha meg tud nyilvánulni a kommunikációban, akkor szeretet alapú, őszinte és békés kapcsolódások jöhetnek létre az emberek között.
A kommunikáció ez irányú, békével, őszinteséggel és szeretettel töltődése tovább tisztítja felfelé a harmadik szem energiaközpontot, vagyis a spirituális érzékelés központját. Tisztul a látás, és tisztul az érzékelés mindenféle szinten. Minél tisztább és gyógyultabb a szív, azzal szinkronicitásban nyílik és tisztul a spirituális központ. A harmadik szem csakra a szív csakra megnyílásával egyenesen arányos. A harmadik szem csakra erőltetett nyitása olyan utakra vezethet el, melyekre a lélek még nem biztos, hogy készen áll. Amíg a szív terei nem gyógyultak meg, addig nem tiszta még az asztrális tér. Vannak, akik több száz éve és több ezer éve élnek itt a Földön. Az asztrális tér telve van eme életek tapasztalásival, érzelmeivel, olykor megakadásokkal és félelmekkel, vagyis energetikai - blokkokkal. Amitől a lélek fél, azt blokkolja a jelenben. A lélek a fájdalomtól fél. Ahhoz, hogy nyílhasson a szív, elengedhetetlen a régmúlt meggyógyítása. A tudatalatti mélységeiben az árnyékok, az elfojtások, a megtagadások, a fel nem vállalt lélekrészek és a lehasadt lélekrészek láthatatlan erőfonalakkal blokkolják az élet csodáinak kibontakozását. A veszteségtől való félelem, a csal&oacu te;dástól való félelem, az eltaszítottságtól, a kirekesztettségtől való félelem, a megfelelési kényszer, és lehet sorolni még, mind-mind akadályozzák az Aranykori életminőség megélését.
Eme nyár varázslatában, a szeretetkapuk kitárulásában éppen ez lehetne az egyik nagy ajándék: az Aranykor földi lehorgonyzása, a földi Mennyország jelenléte. Az Aranykor bősége és áldása áramolhat a földi életbe minden szinten: egészségben, szeretetben, szerelemben, pénzügyekben. 2015 nyári ciklusának ajándéka ezen energiák magatokhoz vétele a szív szeretetének kibontakozásában.
Itt lebeg körülöttetek…
Az elengedés átrendeződést hoz…
A félelmek és blokkok feloldása, a fájdalmak begyógyítása igaz szív kitárulkozást hoz a szellemi és a lélek szférákban. A figyelem összpontosul a fénytesten, mert minden megoldást az energetikai mezőtökben találtok. Amikor az energetikai testek, a fénytestek meggyógyulnak, az tud megnyilvánulni az anyagban. Sosem volt ez másképpen. Ez a való és örök feloldódás…
A fizikai sík akaratossága az egó akaratossága, a fizikai sík megoldásai múlandóak, ahogyan az anyag is múlandó. Ám, aki az Aranykorban él, jól tudja már, mert felismerte, hogy életének és létének kulcsai a finom testek és a fénytestek oldásában és gyógyításában rejlenek…
A titok már nem titok, az emelkedés kulcsa már nálatok van: Ahogy fent (korona csakra – hitek, hiedelmek, sztereotípiák), úgy lent (az anyagban)… Ahogy bent (lélek, szív, érzelmek – asztrális világ), úgy kint (az anyagban)…
Szeretlek Benneteket!”
Chamael Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33