2016. március 20., vasárnap

Virág Ildikó: A szeretet nevében...





Amikor a változás szele megérintett, lelked fuldoklik és tudásért kiált, s Te nem tudod mit tegyél merre indulj tovább? Keress egy ösvényt ahol énekel a Madár.
A széles út hívogat jól kitaposták már, könnyű rajta járni, de itt nem haladsz tovább. A keskeny utat fák takarják rögös és nehéz, de csendben, szelíden várja, hogy végre rálépj.
A szeretet nevében vigyázz kinek mit hiszel el, mert sok a hamisság ami tévútra csábít el. Van, hogy az Áldás álruhában érkezik,  hogy megértsd mag-odba kell tekints.
Azt,  hogy melyik útra lépsz és hogyan haladsz tovább,  Te döntöd el,  de ha lehet ne hibázz. Az egyik úton megmondják mit hogyan csinálj,  a másik úton ,,egyedül " vagy, de kapsz Égi támogatást.
Szívemből írom e sorokat,  de szinte látom, hogy néhány ,,mester " mindjárt dührohamot kap. Van aki a ,,tudását " pénzért árulja,  de a Krisztusi szeretetet tanítja.
Ingyen kaptátok,  ingyen adjátok! Jézus ezt mondta!  Ezért egy igazi Mesternek nincsen tarifája, mert a szeretet nevében nem az üzleti fogást látja. Pénzért tudást venni egyébként sem lehet, mert mindazt megszerezni csak tapasztalat útján lehet.
Az elhitetés korában szinte semmi sem az aminek látszik, ezért ne csak a szemeddel láss! Hallgass a szívedre! de ne pontosan úgy mint a politikusaink.
Mikor eljön az idő mindenről lehull a lepel, és csak akkor fogod fel meglehet,  mit jelent az, hogy két Urat szolgálni egyszerre nem lehet.
A szeretet nevében kérdezem, én mit adhatok?  Egy pár őszinte sort ami a tapasztalataimból íródott. Ember nem mondhatja meg mit tegyek!  Mert Jézus vezeti szívemet,  lelkemet és minden cselekedetemet.
Virág Ildikó