2016. június 4., szombat

SZÁMVETÉS 7. - Mindenütt jó, de legjobb itthon -


Emlékezzünk a trianoni békediktátumra!






Kedves Olvasók!

Trianonról méltóbb és szebb összeállítással én sem tudtam volna megemlékezni, ezért osztom meg Ballán Mária alábbi összeállítását. Kérem fogadják/fogadjátok sok szeretettel. Feketéné Lendvai Katalin

Ma a magyarság legnagyobb gyászára, a trianoni békediktátumra emlékezünk. Nemzeti Összetartozás Napjára keresztelték ezt a gyásznapot , mely megalázó a magyarságra nézve, mert olyan, mintha megsemmisítésünket ünnepelnénk.
LEGYEN ÖSSZETARTOZÁS NAPJA, DE GYÁSZNAP IS EGYBEN!
Míg évente ezerszer emlékezünk a holokauszt áldozataira, illene tiszteséggel
megemlékezni saját fájdalmunkról, saját veszteségeinkről, saját fajunkról is!!!!

Sajnos az erkölcsi , a hazafias nevelés megszűnt, a magyarságot ért sérelmekről nem lehet beszélni.Ha nem magyar szellemben folyik az oktatás, rövid időn belül megszűnik nemzeti öntudatunk.

Márai Sándor írta: "Magyarország. Feldúlta a tatár, elfoglalta a török, a német, az orosz. Ideje lenne, hogy végre elfoglalják Magyarországot a magyarok." Mikor minden nemzetben gondolkodót kinevetnek, és igaz képviselőinket megtörik, ellehetetlenítik, akkor rá kell ébredjünk arra,hogy manapság Magyarországon a legnagyobb bűn magyarnak lenni. Toleranciára, önfeladásra, a másság teljes elfogadására buzdítanak, de önértékelésre, önbecsülésre nem bátorítanak.
Pedig büszkék lehetnénk arra, hogy nem taszítottuk szolgasorba a legyőzött népeket, mint Anglia, Franciaország, Portugália vagy egyéb nyugati államok, és évszázadokon keresztül voltunk Európa védőbástyája, megfékezve előbb a tatár, később a Török Birodalom térhódítását, akiknek győzelme az egész európai kultúra végét jelenthette volna.

Trianonban elszakították tőlünk azt a földet, melyet őseink vérükkel áztattak, amelyet gondoztak,amelyre építkeztek és amelyen álmodtak. Nem szabad elfelejteni, hogy a magyarság jelentős része a trianoni határokon kívül rekedt, ahol megalázzák, elnyomják és kizsákmányolják őket azon a földön, amely egykoron az övéké volt.
A magyarság legnagyobb sorstragédiájára való emlékezés erősítsen meg minket abban a hitben, hogy győzni fog az igazság és egy nap újra egyesülhet a magyarság!
Egyelőre még kevesen vagyunk, de kitartással, munkával és igaz hittel megerősödhetünk, győzhetünk.

Készítettem néhány képet erre az alkalomra, és új könyvtárba helyeztem őket.

Az alábbi linken megtekinthetik:

AMEDDIG ILYEN 17 ÉVES KISLÁNYOK KÉPVISELIK SZÉKELYFÖLDÖN A MAGYARSÁGOT, MINT SEBESTYÉN RITA, MÉG VAN REMÉNY, TÖRTÉNHETNEK VÁRVA VÁRT CSODÁK!!!!!

Sebestyén Rita: A romokban álló Erdély - 2015.03.10 Kézdivásárhely


Sebestyén Rita - "román földön" igaz magyar lenni


Székely a Golgotán - Sebestyén Rita verse


ÉS IMÁDKOZZUNK SZANISZLÓ FERENCÉRT, HOGY ISMÉT TERJESZTHESSE FELVILÁGOSÍTÓ ADÁSAIT!!!!!!


A VILÁG-PANORÁMÁT MÉG AZ ALÁBBI LINKEKEN MEGNÉZHETIK:


SZERETETTEL : Ballán Mária