2016. október 5., szerda

Tabuk, Titkok, Tények 2016.09.27. hatoscsatorna


2016. októberi csillagüzenetek



Ebben a hónapban a belső munkákon keresztül a nagyobb korszakváltásnak is ideje van. A Nap és a Merkúr a Szűz és a Hydra csillagképek alatt jár, a belső rendezkedés, önkidolgozás, a belső rend és aratás időminőségében. Ösztönös működésünket folyamatosan ismerjük fel, ezen alakítgatva egyre nagyobb rendet tudunk teremteni. Lent a Kentaur csillagkép üzeni, hogy ideje felismerni az emberben megbúvó állatias, biológiai ösztönműködéseket és rendelkezésünkre áll már az a tudás, amellyel valóban Emberré nőhetünk fel. A Nap október 16-tól, a Merkúr pedig 21-től lép az Angyali Szűz csillagai alá. Ezeken a napokon a Spica csillag fényében rávilágítanak arra, hogyan is vetettünk, s most hogyan aratunk életünkben, kapcsolatainkban, s mennyi fénymunkával jár a szeretetben működni. A Spica dimenziókapujában megnyílnak az angyali szférák és e naptól aktívabbá, közvetlenebbé válik az együttműködés és a kommunikáció az angyali birodalmakkal.
Október 4-től 10-ig a Nap, majd 13-tól 17-ig a Merkúr is elhalad a Holló csillagkép alatt. Ebben az időszakban először a cselekvések szintjén, majd szellemi-gondolati szinten van ideje annak, hogy egy korszakot lezárva újat kezdjünk és mindazt, ami valódi érték, ismeret a számunkra, átörökítsük az elkövetkezendőkre. Az értékőrzés, az átörökítés, a záróvonal és új kezdet idejét éljük. A Jupiter október 30-tól december 5-ig halad majd a Holló csillagkép alatt, amikor is a hitünket, nézeteinket, igazságérzetünket, tudásunkat érintő, nagyobb korszakváltás zajlik majd le.
A Hold 7-én és 8 első felében, majd 20-án és 21 első felében halad a Tejúton. Ekkor nyitottabb az érzékelésünk, intenzívebbek az álmaink és lehetőséget kapunk emberként eggyel magasabb tudati lépcsőfokra emelkedni. Ennek kulcsa az is, hogy merjünk önmagunk lenni, a belső hívást követni.
A Vénusz 5-én lép a Mérleg csillagkép alá és ettől kezdve érzékelhetővé teszi a Teremtő által írt egyetlen törvényt: a Szeretet Törvényét. 6-án a múlt igazságai mérettetnek meg emberi kapcsolatainkban, főként párkapcsolatainkban. 9-én az egyensúly élményével töltekezhetünk, 17-én pedig már a jövőnket érintő, eszenciális üzenetek állnak rendelkezésünkre.
Október 19-20-án a Vénusz tovább halad a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alatt. Ettől kezdve az égiek áldásos gyógyító hullámokat küldenek a női szervek gyógyulásához és az emberi kapcsolataink gyógyításához is.
A Mars a Kígyó Farka és a Nyilas csillagkép alatt halad e hónapban. Előbbit 26-án hagyja el, addig óriási teremtő erőt biztosít és öntudatosságot, küzdő erőt a saját ösztönerőin irányításához. E napokban a Nyilas íja alatt jár, egészen 7-ig, majd 21-én áll együtt a Nyilas legfényesebb csillagával, a Rukbattal, ami egyben a Nyilas térde is. Ideje van hát, hogy felvegyük a kapcsolatot a magasabb világokkal, hogy lehívjuk és aztán átadjuk tudásunkat, segítve ezzel társainkat is.

Október 5-én lehetőséget ad, hogy önleküzdés által, felülemelkedve szétszórtságunkon, megerősítsük hitünket, tudásunkat.
11 a nagy felismerések napja lehet, érdemes meditálni, révülni is. Itt különösen jól működik az égi kapcsolatfelvétel és letisztul bennünk, hogyan tisztítsunk, hogyan tovább.
19 az erőkifejtés tetőpontja, amikor összpontosított szellemi erővel tudunk dolgozni önmagunkon, kitörni az önkorlátozó gondolatokból és magatartásformákból. Hittel, tudással, önszorgalommal, céltudatossággal és komfortzónánk elhagyásával tudunk alakítani sorsunkon.
25-26-án álmaink fontos üzeneteket hoznak. A jövő érdekében mélyebb, tudatalatti szintekről is kitisztíthatjuk az oda nem illő, eddig blokkoló rögzüléseket. Az egó bűvkörét elhagyhatjuk, mély harmóniát teremtve, érzéseinket tisztázva.
29 erőteljes karmatisztítás, oldás ideje. Érdemes áldozatot hozni, koncentráltan, meggondoltan haladni előre, kitartással és nyitottsággal.
29-30-án egy angyali újhold fényétől övezve jön ideje annak, hogy érzelmeink és kapcsolataink megmérettesenek. Most világossá válhat számunkra, érzéseinken, megéléseinken keresztül, hogy mely kapcsolatunk életképes, működőképes, időtálló. A hitünk ereje is fontos – merjünk teremteni, alkotni, létrehozni, élvezni az életet, hiszen ezért vagyuk itt!

Zentai Anna


Az embernek szüksége van arra, hogy fontos legyen...

„Az embernek szüksége van arra, hogy fontos legyen. Ez az egyik legalapvetőbb emberi igény.
Ha valakivel nem törődnek, annak az élete hanyatlásnak indul.
Ha nem érzi, hogy fontos valakinek - legalább egyvalakinek – akkor az egész élete jelentéktelenné válik. Ezért a szeretet a lehető legjobb terápia.

(Osho)


Van egy üzenet… ott mélyen legbelül. Egy üzenet, amiért fontos vagy és értékes.


"Van egy üzenet… ott mélyen legbelül. Egy üzenet, amiért fontos vagy és értékes. Amit csak Te ismersz, amit csak Te ismerhetsz. Egy üzenet, ami űz… amikor fáradt vagy… egy tűz, ami benned ég és erőt ad, hogy menj tovább. Láss, amit más nem lát. Érezd, amit más nem érez. Tudd, amit más nem tud. Tedd meg, amit más nem tesz meg. Különleges vagy, mert van olyan, amit más nem tesz meg csak Te. Van, amikor csak Te szereted AZT, más nem. Van, amikor csak Te nyújtasz vigaszt, más nem. Van amikor Te segítesz, más nem. Van, amiben csak Te hiszel, más nem. Van, amikor csak Te tartod lehetségesnek, más meg sem próbálja. Van, amikor hülyének néznek, mert az vagy, AKI. Van az a pillanat, amikor neked kell OTT lenned. És sokszor érzed magad egyedül mindeközben.
Van az a küldetés… egy üzenettel, mindannyiunkban. Van, aki már ismeri és van, aki ezután fogja felfedezni ott belül. Egy pillanatban, egy találkozásban, egy mondatban, egy képben vagy egy helyzetben. De mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy célba juttassuk ezt az üzenetet, mert ezért születtünk meg. A képesség, amely erőt ad, akkor is, amikor már minden elveszett. A képesség, amely felemel, amikor minden csak lehúz. A képesség, ami bátorságot ad, amikor ellened van minden és mindenki. A képesség, hogy bízni tudsz, amikor már nem számíthatsz senkire és semmire. A képesség, hogy szeretni tudsz, amikor körbevesz a gyűlölet. A képesség, hogy reményt látsz abban is, ami másoknak lemondás és kudarc. És mindezt csak azért, mert az üzenet fontos, mert az a küldetésed, hogy célba juttasd. Miért is?
Megígérted Földanyának, hogy számíthat rád? Megígérted egy kiskutyának, hogy élni fog a szivárványhíd előtt, nemcsak utána? Megígérted valakinek, hogy szeretni fogod? Megígérted másoknak, hogy együtt elhozzátok a Fényt, ahol csak sötétség van? Megígérted egy magnak, hogy egyszer erdő lesz belőle? Megígérted magadnak, hogy sohasem adod fel? Megígérted Istennek, hogy örökké élni fogsz? Igazán élni?
Mi a Te küldetésed? Azt mondod, hogy felszabadítani a Földet és megszüntetni a dualitást? Hogy egység legyen? Felszabadítani egy bolygót??? Ne nevettess! Senki sem hisz ilyesmiben, azt sem tudod hogyan kell, sosem csináltad! Mit válaszolsz most?
Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést: Ki vagyok én? … és várd meg a választ.
Ha tényleg tudni akarod… ha tényleg őszinte akarsz lenni magadhoz… ha tényleg van bátorságod belenézni a tükörbe… akkor megjön a válasz… először halkan, csendesen, mélyről… alig hallhatóan, de olyan erőtől duzzadóan, amely hegyeket fog megmozgatni. Átvisz a falakon, ha kell. Lerombol gátakat, ha úgy döntesz. Felvisz a csúcsra, ha szeretnéd. Egységet teremt újra mindennel és mindenkivel, hogy érezni fogod a teremtő energiákat… amely virágba borítja a réteket. Energiák, amelyek folyókat mozgatnak, bolygókat repítenek, csillagokat gyújtanak.
Aztán hangosabban fogod hallani a választ és áthatja majd minden lépésedet, tettedet, szavaidat és érzéseidet… a választ, hogy ÉN VAGYOK!
Itt és most, teremteni fogunk..., mert küldetésed van, üzenetet hordozol a szívedben, örökségül kaptad az életet. Amely folyton-folyvást lüktet, erőt ad, szüntelenül visz tovább, megújul és áramlik.

Most pedig képzeld el, hogy vannak emberek, akik csak annyi tesznek és annyira van lehetőségük, hogy minden vasárnap leülnek 15 percre és előveszik AZT az üzenetet… ott legbelül. Van aki titokban… van aki nyíltan… de mindannyian szeretettel és boldogan őrizgetik azt az álmot, amit az üzenet rejt. Mindannyiunk álmát… amiért érdemes volt megszületni. Amit csak együtt tudunk valóra váltani.
Várunk szeretettel…

Szeretet és Fény

Smaley Steve"
2016.09.17.