2018. február 28., szerda

Saját magad dönthetsz és választhatsz!





Saját magad dönthetsz és választhatsz!
A választásaid meghatároznak Téged, Neked kell együtt élned velük és Neked kell viselned következményeiket, ezért a szíved legmélyén kell megszületniük, hogy hűen tudd követni őket.
Nem, nem mindig a leglogikusabb és legnépszerűbb út lesz a Tiéd, és lehet, hogy sokan nem fogják majd érteni, mit, miért teszel, de Te tudni fogod, Te tudni fogod… hogy a jó döntés mindig az, amit a legjobban szeretnél! Nem az, amit mások annak látnak vagy az, ami biztos és kockázatmentes.

S, ha a vágyad olykor tévútra is visz, ne bánd, mert minduntalan beteljesíted az emberek egyik legnehezebb feladatát: önmagad maradsz, és… talán egyúttal megfejted az élet egyik olyan titkát is, amit csak a bátrak fejthetnek meg…" /Manna OWell/
Bízz magadban, mert csak az a döntés a leghitelesebb, amit érzel, hogy a Tiéd!
sok mosolyt és könnyedséget kívánok a mai napodon
Székely Szilvia

Egy ÚJ, TISZTA ERŐ jelent meg a MAGYAR KÖZÉLETBEN


Nem titok, hogy sokan vágyunk, és várunk egy olyan erő megjelenésére a magyar közéletben, amely mellé teljes szívünkkel oda tudunk állni.Nem szeretnénk a kisebbik rosszat választani! Jóra vágyunk!
Az a remek hír, hogy hozzánk hasonló vágyakkal néhányan már elindítottak egy olyan hólabdát, mely, ha  sokan melléállunk, támogatjuk, terjesztjük a hírét, mindent elsöprő lavinává tud fejlődni, és meg tudja valósítani álmaink országát.

De csak ha sokan melléállunk tetteinkkel, támogatásunkkal!
Kérem, figyelmesen tanulmányozzátok az alábbi linkeket, és amennyiben egyet tudtok érteni vele, támogassátok, terjesszétek Ti is!:
Amit még meg tudsz tenni a megvalósulásért az,  hogy Teremtő Imát mondasz magad, szűkebb és tágabb környezeted és az egész bolygó javáért.

Ehhez itt találsz eligazítást, egy gyönyörű Ősi himnuszt, és egy lehetséges Teremtő Imát:


Írásban:           https://magyarteremtoszer.hu/magyar-teremto-szer/

Kívánok magunknak szeretetben összefogást, és egy virágzó, gyönyörű országot, mely mintaként szolgálva a többi nemzetnek, végleg megváltoztathatja a teljes földi élet minőségét!

Áldás minden Létezőre!


                                      Krisztics Ágnes Fabijenna
                                                    Teremtő Tudat Egyesület
                                          Honlap: teremtotudat.hu
                             E-mail: matrix@teremtotudat.hu
                                           +3620 / 447 2318
              Létezés Öröme Központ: Bp. II., Lövőház u. 29. I/3.